keskiviikko 30. kesäkuuta 2021

Sano tästä nyt jotakin

Jippo - Gnistan 1-4.Vähän erikoinen ottelu se oli. Alku ei sinänsä ollut mitenkään kummallinen. Ensimmäinen jakso oli melko tasainen. Gnistan teki maalin kulmapotkusta kun reilut 20 minuuttia oli pelattu. Se maali tietysti antoi suuntaa ottelulle. Jippo vaati rankkaria eräästä tilanteesta pian maalin jälkeen. Toisellakin jaksolla oli yksi vähän vastaava tilanne. Ehkä Jipolta jäi tässä ottelussa yksi rankkari saamatta.

Toisella jaksolla Gnistan meni 0-2 johtoon. Oliko maalintekijä paitsiossa kun puski niin läheltä maalia? En osaa varmasti sanoa. Nuutti Tykkyläinen laukoi Jipon 1-2 kavennuksen. Siinä maalissa jotkut Gnistanin pelaajat viittilöivät paitsiota. Hetken näytti siltä että Jippo pääsee kunnon takaa-ajoon. Sitten seurasi melko paha notkahdus. Gnistanin kolmas maali tuli Jipon puolustuksen virheestä. Ensin Gnistan osui vapaasta paikasta tolppaan. Tämän jälkeen Jipolla oli pari tilaisuutta purkaa hyökkäys pois mutta siinä ei onnistuttu. Hyökkäys jatkui ja jälleen Gnistanin pelaaja pääsi paikkaan ja teki maalin. Tähän ottelu käytännössä ratkesi. Jipon heikko vaihe jatkui vielä hetken ja Gnistan kuittasi neljännen maalin.

Jipolla oli varmaankin mahdollisuudet tasapeliin. Jippo olisi hyvinkin voinut tehdä yhden maalin lisää ja jotkut Gnistanin maalit olivat vältettävissä paremmalla puolustamisella. Gnistan voitti talvella Helsingissä ja voitti nyt täällä. Jotakin se kertoo siitä että Gnistan on ehkä parempi kuin Jippo. Tietysti yksittäisessä ottelussa kaikki on mahdollista.

Säilyminen menee tiukalle. Ei kai mitään muuta voinut odottaakaan. On vain taisteltava joka pelissä. Faniryhmällä oli muutama turha huuto mutta sellaista se on.