sunnuntai 13. kesäkuuta 2021

Jaro Jippoa vahvempi

Jaro voitti Jipon maalein 0-2. Jippo aloitti pelin varsin hyvin ja ensimmäiset parikymmentä minuuttia olivat tasaista peliä. Sen jälkeen Jaro otti pallonhallinnan ja sama jatkui toisella jaksolla kunnes Jippo sai vielä lopussa pientä painostusta aikaan. Jaro teki kaksi maalia erikoistilanteista ja siihen ottelu ratkesi. Ensimmäisessä maalissa oli siinä ja siinä oliko pallo kokonaan maaliviivan yli. Jaro oli parempi joukkue. Jipolla oli muutama paikka joista olisi voinut tehdä yhden maalin. Kun maalia ei tullut niin ei päästy Jaroa toden teolla haastamaan. Ehkä joku 0-0 tai 1-1 tasapeli olisi tästä ollut mahdollinen. Ne Jipon fanit jotka eivät paikalla olleet eivät ehkä menettäneet kovin paljon. Ottelu ei ollut kovin muistettava. Jippo taisteli sen minkä pystyi. Yritystä kyllä oli ja jotkut lupaavat hyökkäykset päättyivät heikkoon viimeiseen syöttöön. Esitys jäi hieman vaisuksi vaikka alku lupasi parempaa. Vastustaja oli tietysti kova. Hyvät olosuhteet olivat Jaron etu?