sunnuntai 6. kesäkuuta 2021

Jippo ja VPS tasaisessa ottelussa

Jippo ja VPS pelasivat 1-1 tasapelin. VPS sai punaisen kortin viiden minuutin pelin jälkeen. Tästä huolimatta he menivät johtoon 25 minuutin kohdalla. Laukaus oli hyvä. Jippo sai luotua ensimmäisellä jaksolla vain pari paikkaa. Niistä jälkimmäisessä maali oli lähellä mutta laukaus kilpistyi maalivahtiin.

Toisella jaksolla Jipon miesylivoima näkyi enemmän. Pallo liikkui paremmin ja VPS alkoi varmaan vähän väsyä. VPS tyytyi puolustamaan johtoaan eikä panostanut hyökkäyksiin. Jippo sai ensimmäisen kulmapotkunsa vasta toisella jaksolla ja sen jälkeen kulmia olikin todella monta. Varsinaiset maalitekopaikat olivat melko vähissä. Viimeisellä vartilla niitä tuli kuitenkin muutama. Joona Hiltunen tasoitti lopulta pelin lisäajalla. Tuomarin viheltäessä ottelun päättyneeksi näytti siltä että Jipolla olisi ollut vielä pelihaluja. Lisäaikaa olisi voinut tulla enemmän koska toinen jakso oli rikkonainen.

Tasapeli oli helpotus. Jippo haki pitkään maalia ja lopulta sai sen. Toki voidaan ajatella niinkin että ottelu pitäisi voittaa kun sen pelaa käytännössä kokonaan yhden miehen ylivoimalla. Täytyy kuitenkin muistaa että VPS on kova vastustaja.

Paluumatkalla kaupunki oli aavemaisen hiljainen.