lauantai 10. heinäkuuta 2021

Another perfect day

 Jippo - MuSa 1-1. Tasainen ottelu. Pelitapahtumiin nähden ihan oikea tulos. Jipolle oli tärkeää saada joku muu tulos kuin tappio. Tasapelin myötä tappioputki meni poikki. Säilymisen kannalta pitäisi tietysti voittaa otteluita. Tinke hieman harmitteli ottelun jälkeen toisen jakson tolppalaukausta. Siinä maalivahti torjui Jipon laukauksen tolpan kautta päätyrajan yli. Jipon pitäisi voittaa yllättäen joitakin otteluita. Ikään "kuin varkain" kääntää tasainen ottelu voitoksi. Säilymistä tai sarjatilannetta ei toisaalta pidä miettiä liikaa. Pisteitä kannattaa aina tavoitella. Jokainen piste on plussaa.

Jipolle ensimmäinen jakso oli parempi kuin toinen. Joona Hiltunen vei Jipon johtoon. Se oli hyvä viimeistely. Ensimmäinen jakso oli kokonaisuutena melko tasainen. Yhdessä vastaiskussa Jipon läpi pääsemässä ollut pelaaja kaadettiin mutta MuSa:n pelaaja selvisi keltaisella kortilla. Fanikatsomossa vaadittiin voimakkaasti punaista korttia. Kai se oli siinä ja siinä. Ei ehkä ihan selkeä punainen mutta senkin olisi voinut nostaa.

Toinen jakso oli vaikeampi. Ottelun aikana koin monenlaisia ajatuksia. Kai se päällimmäinen oli se että onpas tasainen ottelu. MuSa:n tasoitus tuli varsin aikaisessa vaiheessa jaksoa. Se oli hyvä keskitys ja pusku. Varmaan Jippo olisi voinut siinä puolustaa paremmin. Muuten puolustus toimi tänään hyvin. Maalin jälkeen MuSa hallitsi peliä jonkin aikaa. Siihen nähden voidaan pitää pienenä ihmeenä että he eivät menneet johtoon. Toisaalta heillä ei ollut hallinnasta huolimatta kovin monta maalintekopaikkaa. Viimeiset noin parikymmentä minuuttia olivat taas tasaisempaa peliä. Jipolla oli yksi tolppalaukaus. Lisäajan lopulla MuSa sai vielä kulmapotkun jonka jälkitilanteesta he osuivat ylärimaan ja taisi rebound vielä palata siihen maalin eteen pelattavaksi. Jippo selvisi armollisesti siitä tilanteesta.

Ihan ok tulos Jipolle. Oli se varmaan vieraillekin ihan ok kun pisteen täältä saivat vaikka kyllä he hakivat toisella jaksolla voittoa. Tästä on taas suunta eteenpäin. Pelataan ja katsotaan jalkapalloa. Mikäpäs siinä. On siinä oma viehätyksensä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti