maanantai 12. heinäkuuta 2021

FC Hertta ja SC Kufu tasapeliin

FC Hertta ja SC Kufu pelasivat sunnuntaina 2-2 tasapelin. Tulos on ihan kohtalaisen hyvä mutta esityksenä tämä oli heikompi kuin edellinen kotiottelu. Ensimmäisellä jaksolla peliä ei saatu oikein kulkemaan. SC Kufu siirtyi johtoon Hertan puolustuksen virheen seurauksena. Maalintekijä oli Roosa Ärvas jolla on liigakokemusta Pallokissoista. Kufun hyökkäyksessä oli pari taitavaa pelaaja ja heidän puolustuksensa katkoi muutaman kerran hyvin. Kufulla ei ollut mukana lainkaan vaihtopelaajia. Ensimmäinen jakso oli melko tapahtumaköyhä mutta sen lisäajalla tapahtui. Ensin Kufu meni hyvällä laukauksella 0-2 johtoon. FC Hertta kavensi heti seuraavasta hyökkäyksestä. Laukaus osui ensin ylärimaan josta seuranneesta reaboundista tuli maali. Aada Kokko taisi tehdä Hertan molemmat maalit. Tästä ensimmäisestä en ole ihan varma. En löytänyt asiaan vahvistusta Hertan sivuilta.

Kufu teki melkein maalin toisen jakson alussa. Hertan maalivahti torjui hyvin. Saattoi olla että pallo kilahti tolppaan tässä vaiheessa. Sen jälkeen FC Hertta pelasi parhaan vaiheensa ottelussa. Näytti että Hertta voi viedä tämän pelin. Ylärimalaukauksen jälkeen edessä oli tyhjä maali mutta hyökkääjä sai huonon kosketuksen ja pallo meni ohi maalin. Pian sen jälkeen Aada Kokko tasoitti pelin. Se oli hyvä hyökkäys. Loppupuolella Kufu sai otetta. Puolustaja selvitti laukauksen maaliviivalta. Kufun maalivahti torjui hyvin kulmaksi kun Hertta pääsi hyökkäämään. Lopussa Kufun maali oli lähellä mutta laukaus lipui oikean alanurkan ohi. Ilman vaihtopelaajia pelannut Kufu jaksoi yhtä hyvin kun Hertta.

Kufu oli ehkä lähempänä voittoa siinä mielessä että he johtivat 0-2 ja heillä oli paikkoja myös toisella jaksolla. Hertta olisi voinut voittaa mutta lopussa tappio oli lähellä. Tässä pelissä oli hyvää ja huonoa.

Seuraava FC Hertan kotiottelu jää minulta todennäköisesti väliin joten saatte pelata ilman minun arvioita.