sunnuntai 6. elokuuta 2023

Timo Tahvanainen testimonial ja Jippo voittoonLauantai oli hyvä päivä Jippo-yhteisölle. Jippo voitti FC Futuran maalein 5-0. Ennen Jipon ottelua pelattiin Timo Tahvanaisen testimonial-ottelu, jossa Tinke All stars voitti Jippo Alumnit maalein 3-0. Kentällä nähtiin monia entisiä Jipon pelaajia. Maalintekijät olivat Irakli Sirbilaze kahdesti ja Samu Pirinen kerran. Antti Åkella oli pari hyvää paikkaa tehdä maali. Timo Tahvanainen voitti urallaan Suomen mestaruuden SJK:n riveissä. Jos jollekin pelaajalle pitäisi pystyttää patsas Mehtimäelle niin kyllä se on Tinke.

Jippo voitti FC Futuran suvereenilla esityksellä. Ensimmäinen maali tuli jo reilun viiden minuutin jälkeen. Nuutti Tykkyläinen keskitti ja Janne Partanen viimeisteli. Maali syntyi kulmapotkun jälkitilanteesta. Niko Niemeläinen vei Jipon kahden maalin johtoon hyvän kuvion päätteeksi. Jippo aloitti myös toisen jakson vahvasti. Jipolla oli monta paikkaa. Uusi hyökkääjä Anton Eerola laittoi pallon maaliin lähietäisyydeltä. Jipon kolmen maalin johdossa peli vähän rauhoittui ja meni rikkonaiseksi. Myös vierasjoukkue sai pidettyä vähän palloa. FC Futura sai rangaistuspotkun kun puolustajan jalka osui tahattoman näköisesti hyökkääjään joka kaatui tilanteessa. Pyry Piirainen torjui rankkarin vasemmasta alanurkasta. Loppua kohti Jippo innostui taas painostamaan. Yritteliäästi pelannut Terrence Smith sai palkinnon kun laukoi pallon maaliin rankkarialueella. Hän juhli maaliaan tekemällä voltin. Ihan lisäajan lopussa Joona Malinen laukoi vielä voimalla pallon verkkoon.

Jippo oli paljon parempi joukkue. Voi kysyä miksei Jippo voittanut Futuraa vieraissa. Vieraspeli on tietysti aina vaikeampi. Se oli kauden ensimmäisiä pelejä eikä rytmi ole ehkä vielä täysin löytynyt. Taistelu sarjan kärjessä jatkuu tasaisena. Nyt vaan lisää voittoja.

Kiitos Jippo!


1 kommentti:

  1. Jes, Jippo! Nyt voitetaan loput otteluista niin on edessä nousu Ykköseen. Hienoa olisi sarjanousu, joka on nyt mahdollista. :) Kiitos Jippofanille mielenkiintoisesta otteluraportista. Itsekin ihmettelen nyt sitä, mitenkä ei voitettu Futuraa vieraissa vaan jäätiin 0-0 tasapeliin.

    VastaaPoista