sunnuntai 27. elokuuta 2023

Varmaan ihan hyvät lukemat

Jippo vastaan Atlantis Akatemia päättyi 5-0. Ensimmäinen jakso oli melkein yhtä maalia Jipon hallitessa. Ihan alussa osumia ei kuitenkaan syntynyt. Jakso oli ehtinyt lähelle puoliväliä kun Victor puski avausmaalin. Toisen maalin teki Yoshi näyttävällä laukauksella takanurkkaan. Ennen taukoa Jipon ote lipesi hieman ja Atlantis sai pari paikkaa. Jipon heikompi vaihe jatkui vielä toisen jakson alussa. Sattui joitakin huolimattomia syöttövirheitä. Keskittyminen saattaa joskus herpaantua tällaisessa helpommassa ottelussa. Anton Eerola puski ratkaisevan 3-0 maalin ja sen jälkeen Jippo purjehti voittoon. Terrence Smithillä oli ottelussa monta paikkaa mutta maali jäi tällä kertaa tekemättä. Vaihdosta tullut Eemil Tanninen viimeisteli kaksi maalia. Kymmenen minuuttia ennen täyttä aikaa Jipolle sattui harmittava takaisku. Pyry Piirainen kaatoi rankkarialueen ulkopuolella hyökkääjän joka oli päässyt yksi läpi. Seurauksena oli punainen kortti ja ykkösmaalivahti on nyt kaksi seuraavaa ottelua pelikiellossa. Erkka Oikarinen tuli maalille ja otti lopussa vielä torjunnan. Lisäaikaa annettiin järjetön määrä suhteessa siihen että peli oli jo aivan selvä.

Tällaiseen otteluun on vähän vaikeata suhtautua. Vastustaja oli luvattoman huono. Sillä oli kyllä muutama paikka ja se olisi voinut tehdä yhden maalin. Atlantis Akatemia on minulle tämän lohkon vähiten kiinnostava vastustaja. Se oli nyt varamiehisenä liikkeellä. Tällainen joukkue oli nyt saatu kasaan ja se kävi pelaamassa tämän pelin pois. Minusta tuntuu että Atlantiksella on liian monta joukkuetta mutta vaikea sanoa kun en seuran tilannetta sen tarkemmin tunne. Kohtaisin mieluummin Atlantiksen ykkösjoukkueen, Se antaisi paremman vastuksen.

Jipon esitys oli varsin pirteä ja peli oli ihan viihdyttävää. Kesän viimeiseen peliin sattui todella hyvä sää. Katsomossa oli mukava olla. Fanikatsomoon tarvitaan lisää porukkaa. Muistakaa tulla taas paikalle.

How can I get through days when I can´t get through hours. Siltä se voi joskus tuntua. Jos on vaikka vähän tylsää. Jippo ei ole yhtään tylsää. Jatketaan tästä.