lauantai 20. elokuuta 2022

Menoa ja meininkiä

 
Jippo pelasi 1-1 tasapelin Kiffeniä vastaan. Ensimmäisellä jaksolla ei nähty kovin monta maalintekopaikkaa. Kiffen prässäsi ylhäältä ja puolusti keskialueen tiiviisti. Jakson loppupuolella Jipolla oli paikat joista olisi voinut tulla maali. Ne olivat Miro Turusen ja Toni Tahvanaisen laukaukset sekä yksi kova ylilaukaus kulmapotkun jälkeen. Kiffenillä oli muutama vaarallisen näköinen vastahyökkäys. Vieraiden paras paikka oli vähän ohi mennyt pusku lähietäisyydeltä. Tasainen jakso kaiken kaikkiaan ja varsin taktista peliä.

Toisen jakson alkupuolella Kiffen alkoi saada otetta. Sillä oli joitakin kulmapotkuja. Kiffen meni johtoon joskus jakson puolivälin paikkeilla. Numero 16 laukoi hienosti ylänurkkaan. Jippo olisi voinut puolustaa tilanteen paremmin. Yhdessä aiemmassa tilanteessa Kiffen vaati rankkaria käsivirheestä. Jippo teki puskumaalin vaparista tulleesta keskityksestä mutta maali hylättiin rankkarialueella tapahtuneen rikkeen vuoksi. Maalivahti torjui Fujimuran laukauksen kulmaksi. Alkoi jo näyttää siltä että tappio tulee. Lisäajalla Miro Turunen keskitti ja Terrence Smith viimeisteli riemukkaan tasoituksen. Jippo haki vielä voittoa ja toinen maali ei ollut kaukana. Rankkariakin vaadittiin. Jippo yritti loppuun saakka. Nyt se riitti yhteen pisteeseen.

Jos olisi hävitty niin tämä olisi ollut huono peli. Siis se olisi ollut harmittava tappio. Tasapeli oli ihan ok tulos. Jippo ei ole edelleenkään hävinnyt yhtään kotipeliä Kakkosessa tällä kaudella. Tulos heikensi hieman mahdollisuuksia voittaa sarja. Mahdollisuudet ovat silti hyvät. Jipon pelaaminen ottelun lopussa näytti varmasti kaikille katsojille esimerkkiä siitä miten jalkapalloa pitää pelata.

Kiitos Jippo!1 kommentti:

  1. Jippofani: "Tulos heikensi hieman mahdollisuuksia voittaa sarja. Mahdollisuudet ovat silti hyvät."

    Joo, heikensi mahdollisuuksia, mutta onneksi Käpa eli Käpylänpallo pelasi samaanaikaan myös tasapelin. Voitetaan loput ottelut - niin se on siinä! :) Tietysti kaikkien otteluitten voittaminen ei taida olla mahdollista. Tulevista otteluista Reippaan ja Käpan voittaminen taitaa olla kiven alla? Kiitos ottelukerronnasta!

    VastaaPoista