sunnuntai 14. elokuuta 2022

Suomen-kiertue jatkuu

 

Jippo voitti LaPa:n Lappeenrannassa maalein 0-4. Tämä oli ensimmäinen vierasvoitto toukokuun jälkeen. Jippo meni johtoon jo noin viiden minuutin kohdalla. Keskitys tuli vasemmalta laidalta ja Miro Turunen laukoi pallon maaliin. Sen jälkeen Fujimuralla oli pari hyvää paikkaa mutta maalivahti torjui. LaPalla oli ottelun paras ja miltei ainoa maalintekopaikkansa kun ulkomaalaisvahvistus laukoi vähän vasemmasta alanurkasta ohi. Hetkeä myöhemmin LaPa sai hässäkän aikaan Jipon boksiin mutta se selvitettiin. Jippo keskitti maalille ja pallo kimposi LaPan puolustajasta ylärimaan. Jippo siirtyi 0-2 johtoon kun Victorin puskun jälkeen pallo jäi maalin eteen ja Jens Harju laittoi sen maaliin. Harvinainen maali Jensille. Näissä lukemissa tauolle.

Toisella jaksolla Jipon hallinta jatkui. Tinke kokeili laukausta ja meni vähän oikealta ohi. Ottelu ratkesi kun LaPalla oli erikoistilanne josta Jippo pääsi nopeaan vastahyökkäykseen. Miro Turunen karkasi läpi ja harhautti vielä rankkarialueella puolustajan ja maalivahdin ja laukoi alanurkkaan. Jipolla oli ottelun loppupuolella vielä monta paikkaa. LaPa:n maalivahti pelasi hyvin. Miika Vainikainen teki viimeisen maalin reaboundista aivan lähietäisyydeltä. 

Oli aika selvää että Jippo tulee voittamaan tämän ottelun. Jippo ei tehnyt ihan niin monta maalia kuin etukäteen olisi voinut odottaa. Tämä riittää kuitenkin hyvin. Ottelussa oli loistavat olosuhteet. Tinke sanoi että oli kuuma pelata ja onhan se tietysti kun aurinko paistaa suoraan kentälle. Jirko Sorsa oli seuraamassa ottelua. Loukkaantumisia on kuulemma ollut. Nyt hän oli juuri päässyt pelaamaan yhden ottelun jossa tuli voitto. Lappeenranta vaikutti kivalta kaupungilta

Kiitos Jippo!
1 kommentti:

  1. Kiitos Jippofanille siitä, että oli nähnyt vaivaa mennä katsomaan ottelua Lappeenrantaan. Itse oli samaanaikaan Helsingissä, mutta en jalkapallohengessä niin kuin Jippofani. Hänen selostukseestaan sai hyvän kuvan ottelusta. Hyvä - Jippo! Vielä on mahdollista sarjanousu! :)

    VastaaPoista