lauantai 6. elokuuta 2022

Jippo palasi voitokkaana Mehtimäelle

Jippo voitti FC Futuran maalein 3-1. Jippo oli ensimmäisellä jaksolla parempi joukkue. Toinen jakso oli hyvin tasainen. Jippo piti ottelun alkupuolella palloa. Useimmiten kaukana vastustajan maalista. Futuran aseena olivat kaukaa tulleet vapaapotkut joista pyrittiin keskittämään maalille. Jippo teki maalin ensimmäisestä paikastaan kun Miro Turunen viimeisteli läheltä oikealta tulleesta keskityksestä. Yksi paikka ja yksi maali. Näin voisi ottelun ensimmäiset noin parikymmentä minuuttia tiivistää. Toinen maali tuli kun Futuran pelaaja liukui pallon suoraan Jipon pelaajalle ja siitä aukesi vaarallinen hyökkäys. Turunen viimeisteli jälleen rankkarialueella.

Futura tuli vahvasti peliin mukaan toisen jakson alussa. Se pystyi luomaan joitakin vaarallisia paikkoja ja kulmapotkuja. Jipon pelaaminen oli toisella jaksolla vähän väkinäistä ja jossain määrin loppuvihellyksen odottelua. Futuran kavennus oli hieno laukaus jota edelsi ilmeisesti jonkinlainen Jipon sekoilu omalla puolustusalueella. Futuran tasoitus oli pariin otteeseen lähellä. Terrence Smithillä ja Toni Tahvanaisella oli paikat lisätä Jipon johtoa mutta maalivahti torjui vielä nämä laukaukset. Lopussa "Tahvis" onnistui ja  teki ratkaisevan kolmannen maalin.

Jippo pelasi jälleen jännittävän kotiottelun. Toisella jaksolla peli meinasi livetä käsistä. Esitys oli kokonaisuutena kohtalainen. Varmaan yleisön kannalta ihan viihdyttävä ottelu.