keskiviikko 13. heinäkuuta 2022

Jippo voitti jälleen niukasti kotonaan

 Jippo voitti KuPS Akatemian 2-1. Ensimmäinen jakso oli lievää Jipon hallintaa. Jipolla oli paljon kulmapotkuja. Kups iski vastaan varsinkin vasemman laidan kautta. Molemmilla joukkueilla oli pari vaarallista paikkaa. Joissakin Jipon "melkein paikoissa" pallo olisi paremmalla onnella voinut pomppia vastustajan maaliin mutta nyt vieraat saivat selvitettyä ne tilanteet päätyrajasta yli kulmiksi.

Toisella jaksolla peli meni todella jännäksi. Ryohei Fujimura vei Jipon johtoon sijoittamalla pallon maaliin lähietäisyydeltä. Kups akatemia kuittasi pelin tasoihin heti seuraavasta tilanteesta. Se oli hyvä keskitys ja viimeistely. Tasoituksen jälkeen Jipon peli oli vähän aikaa sekaisin ja Kups hallitsi. Vieraat olivat lähellä mennä johtoon mutta Pyry Piirainen torjui hienosti. Ottelu eteni kohti loppua tasaisissa merkeissä. Kupsin maalivahti teki virheen vastaantulossaan ja Miro Turunen pääsi kiertämään hänet. Turunen sijoitti pallon maaliin pienestä kulmasta. Se oli hieno maali eikä ollut helppo suoritus. Johtomaalin jälkeen Jippo hallitsi peliä ja olisi voinut lisätä johtoaan. Lisäajalla Kups akatemia sai vielä pientä painetta Jipon puolustusalueelle. Jippo voitti ottelun näiden jännittävien vaiheiden jälkeen.

Oli selvää että ottelusta tulee erilainen kuin Kuopion murskavoitto. Kups akatemia pelasi nyt paljon paremmin ja oli lähellä saada pisteen. Maalivahti Pyry Piirainen oli yksi Jipon sankareista. Jos Kups olisi mennyt johtoon niin Jippo ei olisi ehkä enää voittanut tätä ottelua. Jippo olisi totta kai voinut ainakin tasoittaa. Maalinteko on ollut vähän vaikeaa viime aikoina. Pitää vaan jaksaa painaa ja myös odottaa vastustajan virhettä. Maaleja tulee lopulta.

Kiitos Jippo ja hyvää lomaa!

1 kommentti:

  1. Joo, maalintekoa pitäisi parantaa. Nyt vastustajan heikkous mahdollisti voiton, mutta kovempaa vastustajaa vastaan pitäisi viimeistellä paremmin. Ykkösessä ei minusta nykyisellä viimeistelyvarmuudella pärjää. Toivottavasti pelit kakkosessa sujuu jatkossa paremmin ja nousu ykköseen varmistuu. Hyvä Jippo, mutta parempikin voisi olla! :)

    VastaaPoista