lauantai 3. syyskuuta 2022

Teemu Hallikainen testimonial ja Jippo voittoon


 Jippo voitti PKKU;n maalein 2-1. Jippo aloitti ottelun aktiivisesti hyökäten. PKKU;n puolustusta oli vaikeata murtaa. Santeri Saarenkunnas puski hyvin mutta maalivahti venyi torjuntaan. Miro Turunen laukoi tolppaan. PKKU teki muutamia vastaiskuja ja sillä oli ensimmäisellä jaksolla viisi kulmapotkua jotka olivat vaarallisia.

Toisen jakson alkupuolella Jippo teki tärkeän avausmaalin. Fujimura sai pallon haltuun päätyrajalla ja hän syötti Miro Turuselle joka sijoitti pallon maaliin. Se oli hyvä kuvio. Jippo oli lähellä lisätä johtoaan kun pallo saatiin karvattua pois vastustajan puolustukselta. Parikin Jipon pelaajaa oli varsin vapaana rankkarialueella mutta tilanne päättyi maalivahdin torjuntaan, Jipolle tuomittiin rankkari kun Fujimura kaadettiin boksissa. Turunen laukoi rankkarin mutta veto epäonnistui hieman ja maalivahti torjui. Toni Tahvanainen oli ensimmäisenä paluupallossa ja laukoi kovaa Jipon kahden maalin johtoon. Ottelu näytti ratkeavan tähän. Asia ei ollut kuitenkaan ihan näin yksikertainen. PKKU sai toisen jakson aikana luotua joitakin tilanteita. Lopulta kavennus tuli hienolla vedolla ylänurkkaan. PKKU antoi tänään hyvän vastuksen. Jippo olisi voinut voittaa selvemmin mutta toisaalta ottelu olisi voinut päättyä tasan. Jos PKKU olisi mennyt johtoon jostakin erikoistilanteesta niin sitten ottelusta olisi tullut Jipolle todella vaikea. PKKU:n maalivahti pelasi hyvin.

Aiemmin päivällä pelattiin Teemu Hallikaisen testimonial-ottelu. Se päättyi Jipon voittoon maalein 5-0. Jipon joukkueessa pelasivat esimerkiksi Jaakko Reponen, Hans Ekroos, Matti Määttänen, Samu Pirinen ja Leo Niemeläinen. Ja tietysti Teemu Hallikainen. Vastustajana oli Joensuun alueen muiden seurojen pelaajia. Ensimmäisellä jaksolla tuli yksi maali ja toisella jaksolla sitten useampia. Hallikainen teki kaksi maalia joista toinen oli hieno kaukolaukaus. Yksi kohokohta oli myös Reposen puskema maali Hallikaisen keskityksestä.

Kiitos Teme ja kiitos Jippo!
1 kommentti:

  1. Hyvin jälkikerrottu tarina ottelusta! Kiitos siitä. Se hieno vastustajan kavennusosuma ja oman joukkueen tähtihetket oli hyvin mainittu. Nyt on vielä jäljellä toivoa Jipon sarjanoususta. Onko muuten kenelläkään tarkempaa tietoa kaksiosaisen ykkösen suunnitelmista?

    VastaaPoista