sunnuntai 18. syyskuuta 2022

Jippo niukkaan taisteluvoittoon

Jippo voitti PPJ:n maalein 1-0. Jippo hallitsi lievästi ottelun alkua. Sen jälkeen vieraat pääsivät paremmin mukaan peliin. PPJ sai ensimmäisellä jaksolla monta kulmapotkua ja ne olivat melko vaarallisia. Miro Turusella oli muutama paikka viedä Jippo johtoon. Laukaukset menivät kuitenkin niukasti ohi ja kerran päin maalivahtia. Avausjakso oli kaiken kaikkiaan tasainen ja molemmilla joukkueilla oli omat tilanteensa.

Jippo hallitsi toisen jakson alkua. Jippo meni johtoon noin tunnin kohdalla kun Niko Niemeläinen laukoi hienosti pallon maaliin. Jipolla oli pari paikkaa lisätä johtoaan. Ottelun viimeinen vartti oli Jipolle vaikea. PPJ sai otetta ja laittoi painetta Jipon boksiin. Oli yksi paha hässäkkä joka viimein saatiin purettua. Oli myös kaksi kulmapotkua melkein peräkkäin. Lisäajan minuutit Jippo selvitti melko hyvin ja niukka voitto turvattiin.

Ottelu oli tasainen. Jippo oli kuitenkin hieman parempi. Ei mikään paras esitys Jipolta. Taistelu riitti voittoon. Vastustaja oli jopa yllättävän hyvä. Kyllä sen tietysti tietää ennen joka peliä että voi tulla tiukka peli.