torstai 26. toukokuuta 2022

Jippo hieman yllättäen tappioon

Jippo hävisi Suomen cupin kuudennen kierroksen ottelun Atlantikselle maalein 1-3. Peli olisi voinut päättyä ihan miten tahansa. Melko ratkaiseva käänne oli kun Atlantis sai rankkarin aivan ensimmäisen jakson lopussa. Pyry Piirainen torjui rankkarin mutta reabound meni maaliin. Ensimmäisellä jaksolla keskikenttä oli enimmäkseen Jipon hallussa. Atlantiksella oli pari paikkaa alussa joista ensimmäisestä se osui tolppaan. Jippo sai muutaman hyvän keskityksen maalille mutta hyökkääjät eivät ihan yltäneet viimeistelemään maalia. Jakson lopussa Jipon ote hieman herpaantui ja Atlantiksen pelaaja meinasi karata pariin otteeseen läpi. Lopulta tuli sitten se rankkariin johtanut tilanne. Jipon kannalta huono tuuri että tauko ei alkanut hetkeä aiemmin.

Toisella jaksolla Jippo lähti pelaamaan aktiivisesti ja haki tasoitusta. Siihen olikin muutama hyvä tilaisuus. Fujimuran kaukolaukaus kiersi vähän ohi oikeasta ylänurkasta. Valitettavasti ottelu ratkesi joihinkin Jipon virheisiin. Atlantis meni kahden maalin johtoon kun Jipon puolustus aukesi hieman helpon näköisesti. Melkein heti perään tuli kolmaskin maali hyvällä laukauksella alanurkkaan. Jippo ryhdistäytyi vielä lopussa ja viritteli kiriä. Jipolla oli monta paikkaa. Miro Turunen onnistui kaventamaan kovalla laukauksella. Jos tilanne olisi sen jälkeen ollut vain 1-2 niin ottelussa olisi nähty vielä todella tiukka loppu. Kavennus oli ehkä laiha lohtu mutta oli se jonkinlainen lohtu kuitenkin. Kyllä näistä paikoista piti tehdä ainakin yksi maali. Ottelu oli täysin voitettavissa. Jos Jippo olisi mennyt ensimmäisellä jaksolla johtoon niin se olisi ehkä voittanut koko ottelun tai ei olisi ainakaan hävinnyt varsinaisella peliajalla. Epäonnea oli mukana. Atlantis pelasi ihan hyvän vierasottelun ja hyödynsi paikkansa.

Jipolta puuttui muutaman tärkeä pelaaja ja se vaikutti esitykseen. Jippo voi vielä kääntää viikon positiiviseksi voittamalla sunnuntain ottelunsa. Mahdollisuudet viidenteen peräkkäiseen voittoon sarjassa ovat hyvät.

Faniryhmällä on ollut vaikeuksia saada porukkaa kokoon. Koronan aikoihin jotkut jäivät pois eivätkä ole nyt palanneet. Varmasti saamme vielä joihinkin peleihin jengiä ja kunnollisen meiningin. Tule mukaan jos se on vain mahdollista.