keskiviikko 20. huhtikuuta 2022

NiemU - Jippo

Jippo voitti Suomen cupissa NiemU:n maalein 4-0. Ensimmäisellä jaksolla Jippo kyllä hyökkäsi mutta ei oikein saanut laukauksia maalia kohti. Kulmapotkuja oli useita. Timo Tahvanaisen laukaus meni vähän vasemmalta ohi. NiemU:lla oli vaarallinen vapaapotku jonka Jipon maalivahti torjui kulmaksi vasemmasta alanurkasta. Jippo meni vähän ennen taukoa johtoon yllättävästä tilanteesta. Pari Jipon hyökkääjää oli nopean syötön jälkeen yhtäkkiä maalin edessä ja Santeri Saarenkunnas viimeisteli maalin. Jipolla oli vähän vaikeuksia avata sumppua. NiemU taisteli hyvin ensimmäisen jakson ja samaa voi sanoa koko ottelusta.

Peli ratkesi toisen jakson alkupuolella. Jipon toinen maali oli varsin akrobaattinen suoritus jollaista harvoin näkee. Jipon maalintekijät toisella jaksolla olivat Niko Niemeläinen, Niklas Sottinen ja Toni Tahvanainen. NiemU sai jakson alussa aikaan vaarallisen hässäkän Jipon maalille ja tasoitus oli lähellä. Laukaus saatiin kuitenkin blokattua.

Jipon esitys oli ryhdikäs ja varma perussuoritus. Oli melko selvää että Jippo tekee ottelussa joka tapauksessa muutaman maalin. Usea paikka jäi hyödyntämättä kun viimeistely karkasi ohi tai yli. Ensimmäinen jakso oli lähellä päättyä tasan. Se lisäsi mielenkiintoa että ottelu ei ratkennut heti alussa. Vastustaja oli parempi kuin odotin. Kiitos NiemU ottelusta.

Rednekseistä oli paikalla vain kaksi henkilöä. Viikonloppuna olisimme varmasti saaneet enemmän porukkaa katsomoon. Sää oli hyvä vaikka ilta viileni. Kenttä hyvässä kunnossa.