sunnuntai 3. huhtikuuta 2022

Free?

Jippo voitti harjoitusottelussa KajHa:n maalein 3-0. Ensimmäinen jakso oli lievää Jipon hallintaa. Jipolla oli viisi kulmapotkua. Hyviä maalintekopaikkoja oli vähän. Jakson lopussa Miro Turunen murtautui vapaaseen paikkaan ja siirsi Jipon johtoon. Ensimmäinen jakso oli melko tasainen ja intensiivinen. Jippo ei saanut pidettyä ihan niin hyvää tempoa kuin olisi halunnut. Päävalmentaja Okkonen protestoi Kajhan ajanpeluuta ja ohjasi oman joukkueen peliä kovaäänisesti.

Toisella jaksolla Jippo nosti tempoa ja KajHa alkoi ehkä hieman väsyä vaikka he tekivätkin useita vaihtoja. Toni Tahvanainen puski heti kentälle tultuaan Jipon 2-0 johtoon kulmapotkusta. Pian sen jälkeen Kajhalla oli ehkä ottelun paras paikkansa. Keskitys tuli oikealta laidalta ja laukaus meni jonkin verran yli. Loppupuolella Turunen karkasi vielä läpi ja viimeisteli loppulukemat.

Jipon esitys oli varsin positiivinen ja energinen. Alussa oli vähän vaikeuksia murtautua vastustajan puolustuksen läpi. Tulos kuvaa pelitapahtumia melko hyvin. Toki Kajha olisi voinut tehdä yhden maalin. Tämä oli hyvä harjoitusottelu.

Blogiin on suunnitteilla haastattelu huhtikuussa.