perjantai 24. toukokuuta 2024

Jippo löytää tien voittoon

Jippo voitti PK-35:n maalein 1-0. Maalia jouduttiin odottamaan lähes ottelun loppuun saakka. Nuutti Tykkyläinen laukoi pallon verkkoon. Sitä ennen Jipolla oli ollut monta paikkaa joista viimeistelyt menivät ohi tai yli. Jippo oli mennä johtoon heti alussa kun kulmapotkun jälkeen Jipon pelaaja pääsi laukomaan läheltä. Laukaus kuitenkin yli tyhjän maalin. Yksi ottelun ratkaisevista hetkistä nähtiin vähän ennen taukoa kun Terrence "Tico" Smith karkasi keskeltä läpiajoon. Vieraiden maalivahti Viljanen tuli vastaan ja jyräsi Ticon maahan. Seurauksena oli vapaapotku ja punainen kortti. Jippo pelasi koko toisen jakson yhden miehen ylivoimalla. Loppua kohti Jippo sai yhä enemmän paikkoja. Voittomaali tuli muutama minuutti ennen täyttä aikaa. PK-35 oli lähellä tasoitusta kun laukaus osui ylärimaan. Kokonaisuutena ajatellen tasapeli ei ollut kaukana. Jipon maali jäi viime tinkaan ja PK-35:n maali oli pari kertaa lähellä. Ensimmäisellä jaksolla ottelun tempo oli maltillinen ehkä osittain lämpimästä säästä johtuen. Lisäksi vierailla ei näyttänyt olevan mitään kiirettä pelata. He panostivat erikoistilanteisiin. PK-35 on ollut vaikea vastustaja ja niin se oli tälläkin kertaa. Jippo oli valmiina haasteeseen ja otti voiton. Jippo nousi jälkeen sarjan kärkeen. Kiitos Jippo!