sunnuntai 19. toukokuuta 2024

Jipon sankarit taistelivat voittoon

Jippo voitti KäPa:n maalein 2-0. Ottelu muistutti jossain määrin Jipon edellistä kotiottelua joka päättyi maalittomaan tasapeliin. Jipon esitys oli vähän nihkeä. Ottelun alku meni lievästi KäPa:n merkeissä ja pelin kuva oli varmaan sellainen kun vieraat halusivatkin. Jippo ei päässyt paljon hyökkäämään. Jipon johtomaali oli kuitenkin lähellä ensimmäisellä jaksolla kun Jippo sai hässäkkää aikaan rankkarialueelle. Puolustaja blokkasi viimeisen laukauksen. Tauolle mentiin tasaisissa merkeissä. Toisella jaksolla peli ei kovin paljon muuttunut. Yoshi laukoi Jipon johtoon tarkalla laukauksella alanurkkaan. Se oli pelimiehen maali. Japanilaiset ovat selkeitä vahvistuksia Jipolle. Avausmaali toi peliin uutta sykettä. KäPa lähti hakemaan tasoitusta ja saikin hyvää painetta Jipon päätyyn. Jippo joutui käymään puolustustaistelua ja omalta alueelta oli vaikeata päästä pois. Vastaiskusta Tico pääsi vapaaseen paikkaan. Matala laukaus osui kuitenkin tolppaan. Ottelu jatkui jännittävänä. Lopussa Tico murtautui uudestan läpi ja tällä kertaa hän kiersi maalivahdin ja laittoi pallon tyhjään maaliin. Tähän peli ratkesi. Jippo taisteli jälleen voittoon. Pelitapahtumiin nähden KäPa olisi ehkä ansainnut tasapelin. Jipolla oli kutenkin paremmat paikat. Kummallakaan joukkueella ei ollut kovin paljon hyviä paikkoja. Entinen Jipon hyökkääjä Miro Turunen pelasi ihan hyvin ja paremmalla tuurilla olisi voinut tehdä maalin. Jipon valmentaja Mikko Hallikainen ei ollut tyytyväinen peliesitykseen. Hän totesi että ei se vaan aina lähde kulkemaan ihan niin kuin haluaisi. Jippo pystyi nyt voittamaan vähän huonommallakin pelillä. Se on hyvä asia. Kiitos Jippo!