maanantai 3. kesäkuuta 2024

Jippo pelastautui lopulta tasapeliin

Jippo ja SalPa päätyivät 1-1 tasapeliin jännittävässä ottelussa. Jippo oli lähellä mennä johtoon heti ensimmäisellä minuutilla. Anton Eerola syötti maalin eteen ja Nuutti Tykkyläinen ehti paikalle. Pallo nousi kuitenkin yli tyhjän maalin. Tästä tilanteesta jää vähän jossiteltavaa koska peli olisi voinut saada erilaisen suunnan. SalPa pelasi vahvan ensimmäisen jakson ja peli pyöri enemmän Jipon alueella. Vieraiden puskumaali hylättiin paitsiona. Toisella jaksolla peli jatkui tasaisena. SalPa meni johtoon kun hyökkääjä pääsi läpi ja sijoitti pallon maaliin. Tilanteessa oli kuulemma noin puolen metrin paitsio. Joskus tällaista sattuu. Oli monta tilannetta josta SalPan maali olisi voinut tulla. Jossain vaiheessa vaan tulee maali tavalla tai toisella. Johtomaalinsa jälkeen SalPa puolusti tiiviisti. Loppua kohti Jippo sai painetta aikaan ja pääsi laukaisupaikoille. Muutama veto meni yli tai ohi. Vaihdosta kentälle tullut Oskar Pihlaja laukoi riemukkaan tasoituksen varsinaisen peliajan viimeisellä minuutilla. Lisäajalla kamppailtiin vielä voitosta. Pelitapahtumiin nähden tasapeli oli oikea tulos. SalPa oli ehkä yllättävänkin hyvä. Jippo oli voittanut aiemman kohtaamisen vieraissa ja tästä ottelusta moni odotti varmasti kotivoittoa. Sarja on tasainen ja helppoja pelejä ei ole. Sade ja ukkonen pysyivät poissa ottelusta tummista pilvistä huolimatta. Vain muutama pisara putosi. Jippo jatkaa sarjaa edelleen ilman tappioita. Kiitos Jippo!