lauantai 14. elokuuta 2021

Vähän vaikealta näyttää

 Jippo - KPV päättyi 0-1. Ainoa maali tuli jo ensimmäisillä minuuteilla. Ihan hyvä keskitys ja pusku. Tietysti tuollainen roikkupusku voi joskus mennä ohi tai osua tolppaan tai joskus se voi mennä maaliin. Ottelu oli hienokseltaan KPV: n hallintaa. KPV kontrolloi peliä varsin hyvin ja piti Jipon poissa maalintekopaikoilta.

Jippo kohtasi KPV: n väärään aikaan. Se olisi ollut hyvä kohdata jo keväällä koska silloin heillä oli vaikea jakso. Korona sotki sarjaohjelmaa. Jippo ja KPV kohtasivat vasta nyt ensimmäisen kerran tässä sarjassa. Tämä oli ennakolta sellainen peli jota ei periaatteessa saanut hävitä. Koska joukkueet taistelevat putoamista vastaan. Ainakin tässä vaiheessa. On tietysti helppo sanoa että ottelua ei saa hävitä. Silti siinä voi käydä niin.

Jipon taival näyttää tällä hetkellä vaikealta. Synkkyyteen ei kuitenkaan pidä vajota. Jos Jippo on loppusarjan alkaessa muutaman pisteen päässä viivasta niin silloinhan siinä on vielä mahdollisuudet. Jipolla voisi olla loppukaudella vähintään kiusaajan rooli. Moni joukkue tarvitsee pisteitä ja Jippo voi niitä silloin tällöin viedä.

Sääennusteiden mukaan pelissä piti sataa. Näin ei silti tapahtunut. Valioliigan alku vie ihmisten mielenkiinnon?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti