lauantai 28. elokuuta 2021

Jippo ylsi neljään maaliin

Jippo voitti MP:n maalein 4-2. Voitto oli hieman yllättävä. Ja tapa jolla se tuli. Ennen ottelua ei uskaltanut odottaa paljon. Odotuksiin nähden ottelu oli todella hyvä. Jippo meni heti alussa johtoon Wilterlynd Inalien maalilla. MP tasoitti pian hieman helpon näköisesti. Inalien vei Jipon uudestaan johtoon kulmapotkutilanteesta. Ensimmäisellä jaksolla ei nähty enää enempää maaleja.

Toisella jaksolla Hiltuset tekivät kaksi hienoa maalia. Ensin Joona Hiltunen lisäsi Jipon johtoa hienolla laukauksella Inalien syötöstä. MP:n kavennuksen jälkeen Jere Hiltunen laukoi upeasti ylänurkkaan. Lopussa vierailla vielä muutama tilanne mutta ne selvitettiin. Peli oli Jipon peliksi harvinaisen avointa. Johtoaseman myötä Jippo pääsi paremmin hyökkäämään kun vastustaja panosti hyökkäyspeliin. Tasapelin riski oli tietysti olemassa kun MP pääsi kaventamaan. Jippo kuitenkin ansaittuun voittoon.

Jipolle tuli tähän peliin paljon onnistumisia. Joskus mikään ei onnistu ja joskus melkein kaikki. Sellaista jalkapallo on. Tämä oli ilmeisesti Jipon viimeinen peli tällä tekonurmella. Ihan hyvä lopetus siinä mielessä.