torstai 18. heinäkuuta 2024

Oho, mä lupasin lähtee

Jippo voitti keskiviikkona KäPa:n vieraissa maalein 1-4. Jippo aloitti ottelun vahvasti ja meni johtoon Oskar Pihlajan hyvällä laukauksella. Jipolla oli muutama tilaisuus lisätä johtoaan. Nuutti Tykkyläisen veto meni vain niukasti oikealta ohi. Ensimmäisen jakson aikana tuli melko voimakas sadekuuro. Se saattoi vähän vaikeuttaa pelaamista. KäPa tasoitti kun vasemmalta laidalta tuli vapaapotku ja siitä keskitys maalille ja puskumaali. Ensimmäisen jakson loppupuoli meni tasaisesti KäPa:n puolustaessa tiivisti. Tauolle tasalukemissa ja jännitettävää oli vielä.

Jippo tuli toiselle jaksolle vahvasti ja hyvällä liikkeellä. Pihlaja teki toisen maalinsa hienolla laukauksella joka meni yläriman kautta sisään. Jippo vyörytti hyökkäyksiä ja paikkoja oli useita. Reilun tunnin pelin jälkeen Lassi Forrs viimeisteli kulmatilanteessa ja ottelu oli melkein ratkennut. Jipon hyökätessä KäPa sai joitakin hyviä vastaiskuja aikaan joista olisi voinut tulla maali. Jipon puolustus tai maalivahti ehtivät kuitenkin muutaman kerran viime hetkellä pelastamaan tilanteen. Tico Smith pääsi vielä läpiajoon ja laittoi pallon varmasti maaliin. Jippo oli selvästi parempi joukkue.

Jipon faneja oli runsaasti paikalla ja katsomossa hyvä meininki. Myös rumpalimme Alex oli paikalla. En ole ikinä ollut mikään laulaja mutta olen laulanut tai huutanut tässä ryhmässä yli kymmenen vuotta. Tällä kertaa jäin yöksi Helsinkiin.