torstai 11. heinäkuuta 2024

Jippo nousi voittoon rokkipelissä

Jippo voitti JäPS n huikeiden vaiheiden jälkeen 3-2. Vieraat johtivat tauolla 0-2 ja tilanne näytti vaikealta. Jipolla oli alussa paikat mennä johtoon mutta niissä ei onnistuttu. JäPS teki kaksi nopeaa maalia. Ensimmäinen oli hyvä kuvio ja toinen oli tuli läpisyötön jälkeen tilanteessa jossa Jipon puolustus aukesi helpon näköisesti. Molemmat maalit viimeisteli Kaijasilta joka on hyvä pelaaja. Toisella jaksolla Jippo aloitti hurjan painostuksen. Maalia ei kuitenkaan saatu ihan heti ja näytti että ei mene mistään. Lopulta Jippo ensin kavensi ja sitten tasoitti. Oskar Pihlaja taisi tehdä kaksi maalia joista ainakin ensimmäisen lähietäisyydeltä. Maalit olivat sikäli tunteikkaita että niistä ei jäänyt kovin selkeää kuvaa mieleen kun jo siirryttiin juhlimaan maalia. Jipon tasoituksen jälkeen peli hieman rauhoittui ja oli rikkonaista. Peli näytti päättyvän tasan ja olisin ollut siihen ihan tyytyväinen. Lopussa Nuutti Tykkyläinen laukoi loistavalla laukauksella Jipon johtoon. Maalia juhlittiin riehakkaasti. Sen jälkeen oli vielä pelattava lisäaika. JäPS sai ihan loppuun kulmurin joka selvitettiin. Jippo voitti tämän erikoisen ottelun hienon toisen jakson ansiosta. Tämän parempaa rokkiviikon peliä ei voisi olla. Kiitos Jippo!