sunnuntai 29. lokakuuta 2023

Kiitos kaudesta Jippo!

 Jippo pelasi hienon kauden. Runkosarjan voitto, finaalipaikka ja pääsy uuteen sarjaan ovat merkittäviä saavutuksia. Nousu Ykkösliigaan jäi harmittavan lähelle. PK-35 oli ehkä kovin mahdollinen vastustaja finaalissa. Jippo taisteli loppuun asti. Kaksi viimeistä kautta ovat olleet Jipolle hienoa aikaa.

Sarjajärjestelmän uudistuksen myötä muodostettavasta uudesta sarjasta tulee mielenkiintoinen. Kun ajatellaan Jipon resursseja niin se voi olla oikea paikka meille. Sarja tulee olemaan kovatasoinen. Jippo tavoittelee kärkipään sijoituksia.

Olin lauantaina hieman flunssainen. Olisi ollut vaikeata seistä katsomossa ja huutaa. En halua käyttää flunssaisuutta tekosyynä. Päätös olla menemättä peliin oli tehty jo aiemmin. Ajattelin että peli käy liikaa hermoille. En myöskään pidä siitä että kausi jatkuu lähes talveen asti. Peli olisi varmaan ollut näkemisen arvoinen.

Jippo voitti välierän rankkareilla vesisateessa. Ajattelin että tästä tämä ei ehkä enää paljon parane ja kauteni saattaa olla tässä. I only want to see you laughing in the purple rain.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti