sunnuntai 23. lokakuuta 2022

Kauden päätteeksi

 "En pidä loppusarjasta. En mene katsomaan loppusarjaa. Minusta tuntuu että lopetan kauden runkosarjaan. Siispä lopetan kauden runkosarjaan." Sellaisia ajatuksia minulla oli. Vaikea sanoa onko ratkaisu oikea. Pitää tehdä sen verran kun jaksaa. En ihan ymmärrä loppusarjan ideaa. Ehkä kausi huipentuu hienosti loppusarjaan. Yhtä hyvin se olisi huipentunut runkosarjan viimeiseen kierrokseen. Vastustan ylipitkää kautta. Ehkä pitkä kausi on perusteltua liigassa. Alemmilla tasoilla se ei eitä ole. Minulle riittää että näen vastustajan yhden kerran täällä. Toinen kerta on jo liikaa. Ylimääräiset pelit tuovat joukkueille myös lisää reissaamista.

Jippo pelasi melkein täydellisen kauden. Kotona ei turhia pistemenetyksiä oikeastaan tullut. Kesällä oli parin kuukauden jakso jolloin ei voitettu vieraissa. Niistä peleistä olisi voinut tulla enemmän pisteitä. Harmi että jäi lopulta viimeisen kierroksen varaan. Paineenalaisia pelejä on vähän vaikeata katsoa ja vaikeata niitä on varmaan pelatakin.

KäPaa ja Kiffeniä Jippo ei pystynyt voittamaan. Se on tosiasia. KäPa oli kauden yllättäjä. Onnittelut heille hienosta kaudesta. Nuorista pelaajista kuullaan varmasti vielä.

Jippo teki monta asiaa oikein. En kritisoi Jippoa paljon mistään. Minua voi kritisoida siitä että en ollut loppuun asti mukana. Moni Jipon pelaaja antoi kauden aikana hyviä näyttöjä ja se auttaa heitä urallaan eteenpäin. Kiitos kaikille pelaajille ja valmennusryhmään kuuluville. Kausi tarjosi monia hienoja hetkiä. Jos Ykköseen avautuu vielä joku paikka niin Jippo on varmasti niissä spekulaatioissa mukana. Tästä arki taas jatkuu. Tavataan kentällä ja sen laidalla ensi vuonna!

1 kommentti:

  1. Valitettavasti Jippo ei noussut. Käpan ainut maali lauantaina oli yhtä kidusta, kun Jippo ei maalinteossa onnistunut. Ensikauden lopuksi nousijoita taitaa olla enemmän, sillä ilmeisesti Ykkönen tulee kaksiportaiseksi? Kausi on ohi, mutta viimeisestä ottelusta jäi paha maku, kun ei noustu! :(

    VastaaPoista