lauantai 11. kesäkuuta 2022

Jippo voittoon kärkiottelussa

 


Jippo voitti FC Reippaan 2-1. Ottelu oli tasainen kuten kärkikamppailulta voi odottaakin. Alku oli tunnusteleva. Jipon prässi sai Reippaan maalivahdin tekemään virheitä. Jo kuuden minuutin kohdalla maalivahti menetti pallon ja Niko Niemeläinen viimeisteli tyhjiin. Kasteltu luonnonnurmi saattoi olla yksi syy siihen että näitä virheitä sattui. Jipolla ei ollut ensimmäisellä jaksolla kovin monta todellista maalintekopaikkaa. Reippaalla oli joitakin kulmapotkuja ja vieraat alkoivat vähän hallita peliä. Jakson loppu oli rikkonainen kun monia pelaajia paikkailtiin kentällä. Lisäajan lopulla vieraat pääsivät hyökkäämään boksiin ja sieltä tuli keskitys ja maali lähietäisyydeltä. Tällaista maalia jakson loppuun ei saisi vastustajalle antaa. Ehkä se menee osittain henkisen puolen piikkiin että tasoitus tuli.

Toisella jaksolla Reipas piti paljon palloa. Reippaalla oli laukaus ylärimaan. Jippo iski vastaiskusta kun peliä oli vartti jäljellä. Miro Turunen pääsi puolittain läpi ja viimeisteli hienosti vasempaan alanurkkaan. Jipolla oli pian sen jälkeen hyvä kulmapotku josta olisi voinut tulla ratkaiseva kolmas maali. Terrence Smith oli myös vapaassa paikassa mutta maalivahti torjui. Loppu meni todella tiukaksi. Reippaan vapaapotku meni vain vähän ohi ja lisäajalla oli vielä pari pahaa kulmaa.

Tämä oli tasainen ottelu ja se olisi voinut kääntyä kummalle tahansa tai päättyä tasan. Jippo otti taisteluvoiton ja on nyt hyvissä asemissa sarjassa. Jippo ja Reipas ovat ehkä parhaat joukkueet tässä sarjassa. Kiffeniä unohtamatta. Nyt vaan lisää voittoja. Kiitos Jippo!

Antti Åke oli seuraamassa ottelua. Nilkka on kuulemma ollut kipeä mutta nyt kestää jo kävellä. Muutama viikko huilia. Ennen peliä hän totesi että kenttä on hyvässä kunnossa ja parempi voittakoon. Vaikea sanoa oliko Jippo parempi joukkue kun oli näin tasaista. Vähän onnea oli mukana. Kovalla taistelulla voitto ansaittiin.



1 kommentti:

  1. Jes, Jippo voitti kärkiottelun. Nyt on tunnelmat, että ehkä nousu takaisin Ykköseen on mahdollinen! Toivottavasti nousu takaisin varmistuu jo hyvissä ajoin, ettei tarvitse odottaa viimeiseen otteluun. Jippo voitti taas! :)

    VastaaPoista