maanantai 30. heinäkuuta 2018

Heat is on

Jippo - PKKU päättyi lukemiin 2-2. Alku oli mitä oli. PKKU vei peliä jonkin verran. PKKU:n johtomaali oli hieno laukaus. Jippo pääsi vähitellen paremmin peliin kiinni. Miko Mäkirinne tasoitti.

Toinen jakso oli Jipon hallintaa. Jere Kähkönen siirsi Jipon johtoon. Vähän aikaa kaikki näytti oikein hyvältä. Sitten vieraiden pelaaja pääsi etenemään vapaasti oikealla laidalla. Tuomas Kettunen teki rikkeen juuri rankkarialueen sisällä. Rankkari oli varma laukaus oikeaan kulmaan.

Rangaistuspotku ja punainen kortti olivat tietysti raskaita. Peliaikaa oli jäljellä enää noin kymmenen minuuttia ja lisäaika, joten voitto oli jo lähellä. Peli oli ihan Jipon hallussa.

Jipon toisen jakson esitys oli hyvä. Ensimmäisen jakson loppupuolella näkyi jo samaa. Jippo osoitti että se pystyy tarvittaessa pelaamaan ilman Antti Åkea.

Ennen peliä ilmassa oli hieman optimismia. Ehkä tänään voitetaan. Kentällä tajusin että Ändi ei ole lämmittelyä tekevien pelaajien mukana. Se oli pieni kolaus. En ollut lukenut ennakkoa, enkä tiennyt pelikiellosta. No, eihän tämä yhdestä miehestä voi olla kiinni. Eikä ollutkaan. Voitto oli lähellä. Tämä peli olisi pitänyt voittaa. Pelin jälkeen kävin läpi sekavia tunteita. Toisaalta helpotus siitä, että peli on ohi, ja sentään tasapeli saatiin. Toisaalta tuloillaan olleen voiton menettäminen harmitti. Ei auta muu kuin jatkaa vähän kerrallaan. Ja toivotaan edelleen että loukkaantuneet pelaajat ehtivät vielä mukaan.