perjantai 11. toukokuuta 2018

Friday I´m in love

Jippo voitti auringonpaisteessa Mikkelin Palloilijat 2-0. Tasainen ottelu, jossa avausmaalin merkitys oli iso. Sen teki Teemu Hallikainen. Vastakkain oli kaksi hyvää joukkuetta. Marginaalit olivat pienet. Jipon kannattajana sanon, että Jippo taisteli ja ansaitsi voittaa. MP:n kannattaja voisi sanoa, että MP olisi ansainnut ainakin pisteen. Ei hän olisi siinä mitenkään väärässä.

Ottelun alku oli hieman varovaista ja tarkkailevaa peliä. Jipon johtomaali antoi ottelulle suunnan. Toisella jaksolla MP haki tasoitusta, ja Jippo joutui puolustamaan varsin syvällä omalla alueellaan. Oli muutama tilanne, jossa MP:n maali oli lähellä. Jipon maalivahti ja muu joukkue kuitenkin kestivät. Loppu oli satumainen, kun Miko Mäkirinne puski ylärimasta kimmonneen pallon maaliin. Lisäaikaa oli tällöin pelattu jo monta minuuttia.

Voitto osoitti sen, että Jippo voi uskottavasti taistella sarjan kärkipään tai vähintään ylemmän keskikastin sijoituksista. Kausi on alkanut hyvin. Muutama loukkaantuminen on tosin varjopuolena. Toivotaan että loukkaantuneet eivät ole pitkään sivussa.

Jippo ja MP pelasivat viimeksi samassa sarjassa Ykkösessä vuonna 2010. Se oli sitä aikaa, kun Tuomas Korpela ja Hans Ekroos muodostivat Jipon kovan toppariparin.