sunnuntai 4. toukokuuta 2014

Jippo - FC Jazz

Jippo hävisi Jazzille 0-1 (0-0). Se ei ollut kovin hyvä peli Jipolta. Sanon silti, että Jippo olisi ansainnut yhden pisteen, koska ottelu oli tasainen. En ala selittelemään. Jazz voitti ja sillä siisti. Vieraiden maali tuli noin 75 minuutilla vapaapotkun jälkeisestä hässäkästä. Jipolla oli lopussa hyvä tsemppi ja pari paikkaa, mutta painostus ei tuonut tulosta.

Johannes Monosen ja Topi Sormusen poissaolo näkyi puolustuksessa. Silti nollapeli oli lähellä. Hyökkäyspäässä Jipolla oli melko vähän tilanteita. Miles Byassin veto jäi mieleen ekalta jaksolta. Maalivahti torjui eteensä ja paluupallo tuli melkein Toni Tahvanaiselle.

Nolla-nolla olisi kelvannut minulle tällaisesta pelistä, mutta turha miettiä sitä. Jazzin mies lensi kahdella keltaisella ulos. Harmi että se ei nyt auttanut meitä.

Hyvä että kauden avausmaali ja avausvoitto saatiin viikko sitten, ettei niitä tarvitse enää odotella.
Porilaiset eivät ole mitään suosikkivastustajiani. Jippo taisi voittaa Popan yhden kerran. En ole koskaan käynyt Porissa. Se on jotenkin liian kaukana.