sunnuntai 1. syyskuuta 2024

Jippo voittoon, Smith iski kuin salama

 



Jippo voitti kärkipään ottelussa sarjajohtaja KTP:n maalein 3-2. Hetki ennen ottelua alkoi voimakas sade joka vaikutti pelaamiseen. Jippo aloitti vahvalla energialla ja liikkui hyvin kentällä. Avausmaalin teki Terrence Smith joka karkasi läpiajoon paitsion rajamailta ja viimeisteli varmasti. KTP:n tasoitus tuli vapaapotkusta keskeltä läheltä rankkarialueen rajaa. Sijoitus meni tarkasti vasempaan alakulmaan. Smith vei Jipon uudestaan johtoon upealla kaukolaukauksella joka painui yläriman kautta maaliin. KTP tuli jälleen tasoihin kun sillä oli jakson lopussa kaksi peräkkäistä kulmapotkua. Jälkimmäisen kulman hässäkästä tuomittiin KTP:lle rankkari ja jälleen kohteena oli vasen alanurkka. KTP tasoitti vähän pahaan aikaan juuri ennen taukoa.

Kahden maalin tekijä Smith vaihdettiin tauolla pois. Ilmeisesti hän oli loukkaantunut taklaustilanteessa. Toisella jaksolla ei enää satanut. KTP piti enemmän palloa keskikentällä. Jippo piti ryhmityksen tiiviinä ja teki nopeita hyökkäyksiä. Jippo siirtyi jälleen johtoon kun pelaaja kaadettiin rankkarialueella ja tästä tuomittiin rankkari. Yoshi viimeisteli näyttävästi roikottamalla pallon tyhjiin kun maalivahti heittäytyi. Tämän jälkeen Jippo puolusti hyvin ja iski vastaan. Jippo pystyi pitämään KTP:n poissa maalintekosektorilta. Viimeisillä minuuteilla ei ollut suurta painetta Jipon päädyssä. Yhden paikan KTP lopussa sai mutta sen Pyry Piirainen torjui. Ottelu päättyi Jipon voitonjuhliin.

Tämä oli tietysti pienten marginaalien peli. Vastassa oli laadukas joukkue. Jippo voitti tällä kaudella kahdesti KTP:n. Kohtaamiset olivat tasaisia. Jippo on vielä mukana nousutaistelussa. Ainakin paikka karsintaan on mahdollinen. Olin vähän huolissani tappioputkesta. Sellaisesta minun pitää oppia pois. Tämä on peliä eikä siitä kannata olla huolissaan. Tämä oli yksi parhaista Jipon peleistä tällä kaudella.

Kiitos Jippo!