maanantai 16. syyskuuta 2019

Tappioita tuolla jossakinJippo hävisi Nurmijärven jalkapalloseuralle maalein 1-3. Tämä oli Jipon ensimmäinen tappio kakkosessa yli vuoteen. Samalla haihtui haave tappiottomasta kaudesta. Tulos oli yllättävä. Jippo pelasi ensimmäisen vartin ihan hyvin, mutta siihen se sitten jäi. Paitsiona hylätystä maalista jää jossiteltavaa.

Aleksi Nissinen teki Jipon tasoitusmaalin toisen jakson alussa. Se oli hyvin pelattu tilanne. Tasapeli olisi ollut mahdollinen. Peliaikaa oli jäljellä enää noin kaksikymmentä minuuttia, kun NJS siirtyi 1-2 johtoon. NJS ansaitsi voittonsa. Näytti siltä, että Jipon jalat eivät riittäneet. Tommi Tainion ja Timo Tahvanaisen puuttuminen näkyi. Tinken loukkaantumisen on täytynyt olla henkinen isku joukkueelle. Hallikainen, Kettunen, Tainio ja Tahvanainen ovat loukkaantuneina. Joukkue alkaa hajota käsiin. Rivit on koottava seuraavaan peliin. Näillä mennään, kuten sanotaan.

Yhden pelin kaudessa saa hävitä. Jipon tulee tavoitella sijoitusta kolmen parhaan joukossa. Jokunen voitto on vielä otettava loppukauden aikana.

Aiemmin päivällä FC Hertta hävisi TuWelle Turusta maalein 0-1. Lopussa Hertta painosti hyvin, mutta muuten oli melko vaisu esitys. Tämä peli olisi voinut päättyä 0-0 tai 1-1. Vastustaja oli vähän parempi. TuWe ei kuitenkaan ole mikään tämän sarjan kovin joukkue, joten on vähän turhauttavaa jäädä maaleitta heitä vastaan. Jos olisi ollut pikkuisen tuuria, niin Hertta olisi voinut tehdä maalin. Ajattelen että Hertta voittaa vielä ainakin yhden pelin tällä kaudella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti