sunnuntai 25. elokuuta 2019

Järvenpään kirous

Jippo ja JäPS päätyivät 0-0 tasapeliin. Jippo on pelannut Jäpsiä vastaan kakkosessa neljä kertaa tekemättä maaliakaan. Se on vähän turhauttavaa. Se kertoo siitä, että Jäpsillä on hyvä joukkue tähän sarjaan. Se kertoo myös siitä, että Jipolla on joskus vaikeuksia tehdä maaleja. Jäpsikään ei ole juuri tehnyt maaleja Jippoa vastaan.

Jippo sai ensimmäisellä jaksolla rankkarin. Avustava erotuomari sen liputti. Maalivahti torjui Miika Vainikaisen matalan laukauksen. Katsoin Liverpoolin peliä. Salahin rankkari oli parempi kuin Vainikaisen. Salah saa myös parempaa palkkaa. En missään nimessä syytä Miikaa. Se oli yksi huono potku. Näitä sattuu kenelle tahansa. Eikö vaikka Ändi olisi voinut täräyttää rankkarista täysillä sen minkä lähtee? Jos olisi mennyt yli niin sitten olisi mennyt.

Rankkari sinne tai tänne, Jippo olisi silti voinut voittaa. Hyökkäyspeli ei vain toiminut parhaalla tavalla, eikä maalintekijää löytynyt. Toni Tahvanainen ja Jere Kähkönen tekivät odotetun paluun, mutta se tapahtui aika myöhään. He eivät kovin monta palloa jalkaan saaneet. Toki siinä jokunen lupaavasti alkanut hyökkäys oli. Lopussa Jippo loi vielä hyvän hässäkän Jäpsin maalille, mutta kun ei niin ei. Toisella jaksolla JäPS oli vähän parempi joukkue. Jirko Sorsa huitaisi yhden pallon pois maaliviivalta. Jäpsin pelaajat olivat sitä mieltä, että pallo kävi jo maalissa. Peli jatkui kuitenkin kulmapotkulla. Tämä tilanne tapahtui toisessa päädyssä, enkä nähnyt sitä kovin hyvin. Pallo saattoi käydä tässä yhteydessä myös tolpassa.

Jipon esitys ei ollut huono, mutta ei kovin hyväkään. Tämä peli oli pieni pettymys. Vastustaja oli nyt kova. JäPS oli parempi kuin vuosi sitten, vaikka silloin he voittivat ja nyt eivät voittaneet. Ehkä syksyllä vielä kohdataan, mistä sen tietää.