lauantai 1. kesäkuuta 2019

Älä kysy mikä saa mut lähtemään


Jippo haki kauden avausvoiton Kouvolasta. Jippo teki myös kauden ensimmäiset maalinsa. Lopputulos Sudet - Jippo oli 1-3. Avausmaalin laukoi Miika Vainikainen rangaistuspotkusta. Hän laukoi kovaa vasemmalle ja melko ylös. Jippo aloitti ottelun vahvasti. Sen jälkeen Sudet pystyi aiheuttamaan Jipon puolustukselle jonkin verran vaikeuksia. Tasoitus syntyi puskumaalilla hyvästa keskityksestä. Jippo siirtyi kuitenkin heti uudestaan johtoon. Miko Mäkirinteen kova laukaus kimposi puolustajan kautta sisään. Joskus tarvitaan onneakin.

Toinen jakso oli selkeätä Jipon hallintaa. Susilla oli oikeastaan vain yksi maalintekopaikka. Jippo loi monta tilannetta. Yksi niistä johti maaliin. Timo Tahvanainen laukoi, ja Santeri Saarenkunnas siirsi pallon maaliin reaboundista. Jippo olisi voinut lisätä johtoaan. Maalivahti torjui hienosti Miika Vainikaisen kovan laukauksen. Jippo antoi ottelussa Jirko Sorsalle pari vaikeaa palautusta, jotka hän joutui ottamaan päällä vastaan. Huonolla tuurilla olisi voinut tulla oma maali.

Jipon esitys oli hyvä, ja maalit vapauttivat joukkueen peliä. Joukkueessa on potentiaalia parempaan kuin mitä kauden alussa on nähty.

Lehtomäen tekonurmi on miellyttävä puistomainen ympäristö. Se sijaitsee muutaman kilometrin päässä kaupungin keskustasta. Käsittääkseni Sudet pelaavat kotiottelunsa myöhemmin kesällä jossakin muualla. Sää oli erinomainen. Pelaajille jopa liian lämmin. Tuuli kuitenkin hieman viilensi. Matka on taas tehty. Ehkä vielä joskus uudestaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti