maanantai 17. kesäkuuta 2019

Voitto voitto!!

Jippo voitti PePon maalein 2-1. Jipon maalintekijät olivat ensimmäisellä jaksolla Aleksi Nissinen ja toisella jaksolla Toni Tahvanainen. Ottelu oli kokonaisuutena tasainen. Entinen Jipon pelaaja Petteri Rönkkö pääsi heti alussa maalintekopaikkaan. PePossa pelaavat myös vuosia sitten Jipon riveissä ollut Jens Harju ja viime kaudella Jipossa piipahtanut Aleksi Ikonen.

Jippo meni johtoon, kun Nissinen viimeisteli puolittaisesta läpiajosta. PePon tasoitus tuli kulmapotkusta. Oli melko todennäköistä, että PePo tekee tässä ottelussa maalin. Ei Jippo kai sentään pelaa koko kautta kotona päästämättä maaliakaan. Ensimmäisen jakson loppupuoli oli Jipolta vaikeaa. Kuitenkin aivan lopussa se sai hyvän paikan, ja pusku takatolpalta meni vain hieman ohi.

Toni Tahvanainen vei Jipon johtoon toisen jakson alussa alanurkkalaukauksella. Toisella jaksolla peli oli varsin rikkonaista, kun loukkaantuneita pelaajia paikkailtiin muutaman kerran. Jirko Sorsa sai pari tälliä. Vaihtojakin tehtiin. Yhdestä kulmapotkusta PePon tasoitus oli erittäin lähellä. Lisäaikaa pelattiin todella paljon. Tuntui että peli ei lopu ikinä. Vapauttavan loppuvihellyksen jälkeen Jippo oli edelleen johdossa.

Vaaditaan kovaa taistelua ja vähän onnea, että PePo saadaan nurin. Jipon voitto oli onnekas siinä mielessä, että Jippo voitti tämän ottelun. Edellinen lause ei tarkoita mitään. Jippo pelasi ajoittain hyvin ja ajoittain vähemmän hyvin. En valita. Tällaisia tunnekokemuksia ei oikein saa mistään muualta.

Tuomas Korpela näyttää mielestäni jossakin määrin rokkitähdeltä.

Blogi jää muutamaksi viikoksi tauolle. Hyvää juhannusta!