maanantai 27. toukokuuta 2019

Jotain täällä tehdään oikein


Jippo - MP päättyi tylyihin lukemiin 0-0. Jipolla oli heti alussa kulmapotku, ja oli siinä muitakin paikkoja, joskin huippupaikat jäivät ottelussa vähiin. MP oli ensimmäisellä jaksolla hyvä. Toisella jaksolla se ei enää ollut niin hyvä. Jippo hallitsi pitkän aikaa keskialueella. Viimeisellä kympillä MP sai taas otetta. Loppupuolella kumpi tahansa joukkue olisi voinut tehdä maalin.

Tahviksesta en sano vielä muuta kuin sen, että on kiva nähdä hänet taas Jippo-paidassa.

Ottelussa ei mielestäni ollut parempaa joukkuetta, joten tasapeli oli oikea tulos. Jipon vastustajat kahdessa viimeisessä ottelussa ovat olleet varsin kovia. Tasapelit ovat sinänsä ihan hyviä tuloksia. Ainoa huono puoli on, että se oli taas 0-0. Joskus pitäisi tietysti voittaa kotona kovakin joukkue.

Sää oli varsin vaihteleva. Ennen peliä oli yllättävän lämmintä. Toisella jaksolla alkoi sataa, ja oli jo kylmä. Ei oikein huvittanut ottaa kuvia. Toisen jakson sateessa se ei olisi onnistunutkaan.

Kuvassa Jere Kähkönen taukohaastattelussa. Hänellä on leikkaus edessä. Olikos se niin päin, että viime kaudella murtui nilkka, ja nyt vamma on polvessa. Harmillista nuoren pelaajan ja Jipon kannalta. Hän kertoi pelanneensa Jipossa 12 vuotta, joista viime vuodet edustusjoukkueessa. Jereä olisi tarvittu kentällä. Viime kaudella hän pelasi aika hyvin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti