maanantai 30. syyskuuta 2013

Jipolle tappio Kajaanissa

Jippo hävisi sunnuntaina AC Kajaanille maalein 4-0 (0-0). Ensimmäinen puoli tuntia oli Jipon parasta antia Kajaanissa. Jipolla oli tuolloin noin viisi maalintekopaikkaa. Koivuranta, Tahvanainen, Korpela, Sjöblom ja Jammeh pääsivät yrittämään. Osa meni ohi ja osan maalivahti torjui. Jipolla oli monta kulmapotkua. Kajaanilla oli muutama puolittainen paikka ja se sai jakson loppua kohti paremman otteen pelistä. Tauolla kaikki oli vielä ok ja faniryhmän tunnelma oli odottava.

Toinen jakso oli Jipolta huono. AC Kajaani pelasi hyvin ja tehokkaasti. Ottelu kääntyi Jipon kannalta huonoon suuntaan tunnin kohdalla, kun kotijoukkue siirtyi 1-0 johtoon. Vapaapotkun jälkeen paine jäi Jipon päätyyn ja parin keskityksen tuloksena Kajaanin pelaaja oli vapaana lähietäisyydellä ja siirsi pallon maaliin. Sen jälkeen Jipon peli sekosi jossain määrin eikä kontrolloituja hyökkäyksiä juurikaan saatu. Noin 80 minuutin kohdalla nähtiin melko ratkaiseva 2-0 maali. Jippo nosti miehistöä ylemmäs hakien kavennusta, mutta se avasi Kajaanille vastahyökkäysten paikkoja. Loppuhetkillä kotijoukkue teki vielä kaksi maalia. Se oli lähinnä kosmeettista, koska voitto oli jo ratkennut. Ne olivat kyllä hyvin viimeisteltyjä maaleja.

Lauantaina taistellaan vielä yhden kerran ja sitten kausi on ohi.