sunnuntai 29. huhtikuuta 2012

Jippo avasi kauden hyvällä taisteluilmeellä

Jippo avasi kauden 1-1 tasapelillä Seinäjoen Jalkapallokerhoa vastaan. Kokonaisuutena esitys oli parempi kuin viime viikolla cupin pelissä. Yllätyksenä Immo Eronen palasi Jipon kokoonpanoon. Immo pelasi heti hyvin. Kokemus näkyy. Näyttävimmät kikat jäivät vielä tällä kertaa varastoon. Toinen yllätys oli se, että maalilla pelasi vaihteeksi Santtu Korpelainen. Hän selvitti harvakseltaan tulleet vaaralliset tilanteet varmasti. SJK:n hienolle 0-1 maalille hän ei voinut mitään. Tarmo Koivuranta ei pelannut loukkaantumisen takia.

Paluun tehnyt Immo Eronen hyökkää laidalla.

Arielilla oli heti alussa kaksi loistavaa tilannetta. Ensimmäisessä Ariel oli yksin läpi, harhautti jo maalivahdin, mutta puolustaja ehti väliin. Toisessa paikassa pusku meni hieman ohi. Tasaisella ensimmäisellä jaksolla paikkoja syntyi lähinnä erikoistilanteista. Toisella puoliajalla SJK alkoi hallita peliä. Johtomaalin he tekivät vasta 75. minuutilla. Lehtinen puski hyvin läheltä maalia Sipilän keskityksestä. Maalin jälkeen Jippo oli jonkin aikaa pinteessä. Vastustaja piti palloa eikä omia hyökkäyksiä saatu rakennettua. Kaikki muuttui hetkessä. SJK:n puolustajille sattui pallonmenetys. Toni Tahvanainen syötti Arielille, joka karkasi läpi. Ariel kiersi maalivahdin ja sijoitti pallon maaliin. Fanikatsomossa oli kiihkeät tunnelmat. Loppuminuuteilla ei enää huippupaikkoja nähty, vaikka SJK laittoi jonkin verran painetta.

Tuomas Korpela oli ”man of the match”. Hän katkoi hyökkäyksiä varmasti. Kaikki muutkin pelasivat ja taistelivat hienosti. Tulos 1-1 on hyvä. Jos oikein ahnehtii, niin voi ajatella, että Jippo olisi voinut voittaa tämän ottelun. Toisaalta SJK olisi yhtä lailla voinut pitää johtonsa loppuun asti. Tasapeli oli oikeutettu tulos.

Koillispuistossa ottelua seurasi 400 katsojaa. Se on ihan tyydyttävä määrä. Vierasjoukkueen faneja oli paljon. Säiden haltija armahti ja sateelta vältyttiin. Seuraava kotiottelu on cupin puolivälierä MyPaa vastaan. Se pelataan 8.-10.5.