keskiviikko 7. huhtikuuta 2010

Lemminkäinen Talo Oy Jippon uusi päätukija!Tähtitornin toimistossa on iloinen tunnelma ja täysi työn touhu käynnissä, kun astelen sisään. Olen tullut paikan päälle jututtamaan asuntotuotannon johtajaa Pentti Mähöstä, joka ottaa minut hyvän tuulisena vastaan. Hän kertoo minulle, että heidät tunnettiin aiemmin Rakennusliike Taskisena ja vaikka nimi on nyt fuusion myötä vaihtunut, on heidän toimintansa säilynyt ennallaan.

Lemminkäinen Talo Oy Itä- ja Pohjois-Suomi on paikallinen toimija jolla monta rautaa tulessa, mitä tulee asuntorakentamiseen ja urakointiin. Kuumimpana kohteena on tällä hetkellä Skilaan nouseva Asunto Oy Joensuun Kielo, jonka kodit on suunnattu pienille perheille. Ajatuksena on tarjota kilpailukykyinen vaihtoehto vuokra-asunnoille, Mähönen kertoo.

"Haluamme panostaa paikalliseen toimintaan. Emmekä halua olla vain kasvoton sponsori joka jakaa rahaa, vaan etsimme aitoa yhteistyötä organisaatioiden välillä." Mähönen kuvailee yhteistyötä Jippon kanssa. "Liikunta on lähellä sydäntä monelle toimistollamme", Mähönen kertoo ja esittelee toimitusjohtajan mitalikaappia. "Meistä on moni innostunut pitkänmatkan juoksusta", Mähönen kertoo ja alkaa luetella, ketkä toimistolta ovatkaan jo osallistuneet maratoniin. Muistan kuulleeni, että pitkänmatkan juoksijat ovat keskimääräistä onnellisempia, enkä olisi lainkaan yllättynyt vaikka näin olisi, sillä niin miellyttävä on vierailuni Lemminkäinen Talo Oy Itä- ja Pohjois-Suomi toimistolla Aittarannan Tähtitornissa.

Pidempi juttu Lemminkäisestä löytyy Jippon kausijulkaisusta. Lisätietoa Kielosta ja muista Lemminkäinen Talo Oy:n projekteista löytyy Lemminkäisen omasta nettiportaalista asunnot.fi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti