torstai 15. huhtikuuta 2010

Hyväntuulinen Jippo valmiina koitokseen

Utran tekonurmella oli keskiviikkona koolla hyväntuulinen mutta selvästi keskittynyt joukkue. Tänään torstaina on edessä koitos, jossa vastaan asettuu toinen paikallinen joukkue SC Riverball ja panokset ovat korkeat - Joensuun herruus. Kello 18:00 alkavassa Suomen Cupin ottelussa ratkeaa kuka kukin on.

Vielä koleassa mutta aurinkoisessa kevät säässä on Utran tekonurmi kovassa käytössä, ja ennen Edustuksen harjoittelua vuoroa on kenttä kovassa käytössä, kun paikalliset junnut ottavat mittaa toisistaan.


Pelaajat valmistautuvat tulevaan harjoitteluun. Uudet pelipaidat ja pallot ovat käytössä ja kaikki on valmista uuteen kauteen. Mutta vanhoja nappiksia ei tohdi noin vain vaihtaa uusiin kun ne kerran on saatu jalkaan istuviksi....


Päävalmentaja Mark Dziadulewicz kertaa vielä huomista peliä. "Muistakaa nauttia pelistä. On paljon mukavampi pelata lennokasta syöttöpeliä, kuin juosta vastustajan perässä? Tänään harjoitellaan kevyttä fyysistä treeniä, mutta keskittykää huolellisesti. Haluamme olla henkisesti latautuneita huomiseen otteluun", hän summaa päivän harjoittelua. Ja kun pelaajat ovat lähteneet kentällä, joukkueestaan ylpeänä Mark innostuu vielä poseeraamaan kameralle.


Harjoitukset sujuvat rutiinilla, ensin lämmitellään kentän ympäri ja sitten "Pide" huutelee ohjeet, mitä tehdään ja missä. Harjoittelua on kevyttä, hieman liikkumista, syöttelyä, sitten harjoitellaan laukomista ja keskityksiä. Tarkoitus on saada tuntumaa palloon huomista varten. Todellinen työ, jonka tuleva kausi punnitsee, on tehty pitkän talven aikana. Samalla kun kentällä harjoitellaan, vastaillaan pukukopissa radiohaastattelun. Kausi on todella alkanut.


Harjoittelut on takana, ja koko joukkue kerääntyy vielä pukukoppiin käymään läpi huomisen ottelun tarkempia yksityiskohtia. Ovi suljetaan, pelisuunnitelmat eivät ole tarkoitettu kaikkien korville. Kun ovi jälleen aukeaa on harjoitukset ohi. On aika lähteä kotiin. Itselläni on tunnelma sen verran korkealla, että tuskin maltan huomiseen asti odottaa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti