keskiviikko 28. huhtikuuta 2010

Katsaus tulevaan

Blogi on ollut hetkellisesti vaipuneena hiljaisuuteen, vaikka kausi onkin alkanut ja vielä mahtavissa merkeissä, 1-1 KPV:tä vastaan tuntui ainakin kentän laidalla hienolta saavutukselta! On syynä vähäiseen aktiviteettiin olleet allekirjoittaneen opiskelukiireet.

Kiireiden alkaessa helpottaa, on aika katsoa hieman mitä on tulossa. Jos kaikki sujuu kuten pitäisi, saamme pian julistaa kannatuslaulu-kilpailun voittajan. Raati työskentelee tällä hetkellä kuumeisesti 7 kappaleen kanssa, jotka kisaan osallistuivat, jotta paremmuusjärjestys saadaan kuntoon.

Tiedossa on myös jutustelutuokio päävalmentaja Mark Dziadulewicz kanssa. Aikomus on tarkastella hieman tarkemmin tulevaa kautta. Mikäli lukijoilla on kysymyksiä esitettäväksi Mr. D:lle, otetaan niitä mielellään vastaan. Kysymyksiä voi lähettää joko pallonpinnalta@gmail.com, tai liitää kommentteina tämän julkaisun yhteyteen.

Luvassa on toki myös paljon muuta mielenkiintoista, joten kannattaa pysyä kanavalla...

T: Arska

P.S. Kausijulkaisu on viimein ilmestynyt!

2 kommenttia:

  1. Markille kysymys: Mitkä ovat parhaat muistot Jippo-vuosilta? Muita kysymyksiä en nyt keksi joten luotetaan haastattelijan ammattitaitoon :)

    VastaaPoista