keskiviikko 30. lokakuuta 2019

Kauas pilvet karkaavat


Muistatteko kuka teki Jipon ensimmäisen maalin tällä kaudella? Sen teki Miika Vainikainen rangaistuspotkusta Kouvolassa. Jippo oli pelannut neljä ensimmäistä ottelua ilman maalia. En usko että sellaista tapahtuu enää koskaan.

Nousu jäi pisteissä melko kauas, mutta pelillisesti se ei jäänyt kovin kauas. Jippo olisi voinut ottaa kymmenkunta pistettä enemmän. MP:n olisi pitänyt hieman kompuroida. Siinä olisi ollut Jipon mahdollisuus.

Jipon kausi oli menestyksekäs. Talvicupissa oltiin välierissä ja sarjassa sijoitus oli toinen. Taloudellisesta menestyksestä en osaa sanoa. Pitäisi kysyä Tinkeltä. Tärkeintä on se, että mitään isoa tappiota ei tehdä.

Jippo ei hävinnyt yhtään sarjaottelua yli vuoteen. Tuollainen ei ehkä ihan heti toistu. Paljon todennäköisempää on, että joku tappio tulee ennen ensi kauden puoliväliä. Jippo olisi ihan hyvin voinut hävitä jo keväällä. Siihen ei olisi tarvittu mitään muuta kuin yksi vastustajan loppuun asti onnistunut hyökkäys.

Jatkosarja oli loppujen lopuksi hyvä asia Jipon kannalta. Lisää matkustamista ei tullut paljon, kun ainoa vieraspeli oli Mikkelissä. Runkosarja oli päättynyt muutamaan heikompaan tulokseen. Jatkosarjassa saatiin vielä uutta nostetta kauteen.

Aapin lähtö tuntuu vähän haikealta. Aapi oli tärkeä osa Jipon hyvää puolustuspeliä. Jos joku vetää ensi kaudella ylleen Jipon paidan numero 4, hän astuu isoihin saappaisiin. Heti kun en mennyt Jipon peliin, Jippo voitti reilulla erolla. Se kertoo siitä, että minua ei mitenkään välttämättä tarvita täällä. Jatkan kuitenkin toistaiseksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti