sunnuntai 1. heinäkuuta 2018

Raise your fist and yell

Jippo voitti NJS:n Nurmijärveltä maalein 2-0. Jipon maalintekijät olivat Jere Kähkönen ja Miko Mäkirinne. Voitto oli tietenkin tärkeä, kun tasaisessa sarjassa haetaan hyvää sijoitusta.

Jippo aloitti ottelun melko huonosti. Pientä hermostuneisuutta oli näkyvissä. Joitakin harhasyöttöjä tuli. Vähitellen Jippo lämpeni ja pääsi pelirytmiin. Jippo pelasi ensimmäisellä jaksolla kovaan vastatuuleen. NJS esitti ajoittain ihan hyvää ja näppärää pallollista peliä. Mitään suurta eroa joukkueiden välillä ei vaikuttanut olevan. Jippo pystyi kuitenkin ottelun edetessä luomaan parempia maalintekopaikkoja. Niitä oli muutama jo ennen Kähkösen tekemää avausmaalia.

Toisella jaksolla jännitettiin sitä, pystyykö Jippo pitämään johtonsa loppuun asti. NJS sai pallon maaliin, mutta tilanne oli paitsio. Mäkirinteen näyttävä pusku Teemu Hallikaisen vapaapotkusta oli ottelun ratkaisu, vaikka NJS jaksoi yrittää vielä senkin jälkeen. Jippo pystyi hoitamaan viimeiset minuutit hyvin, eikä painetta omassa päädyssä enää ollut.

Kausi on nyt puolivälissä. Jipolla on neljä voittoa. Sanoisin, että noin puolet peleistä pitäisi voittaa. Jipolta jäi yksi tai kaksi voittoa ottamatta. Jos Jippo voittaa vielä kuusi ottelua, niin se riittää ihan hyvään sijoitukseen. Jipolla on vasta kaksi tappiota. Se on pieni määrä. Tappiot olivat niukkoja. Jippo on onnistunut hyvin välttelemään tappioita.

Edellisessä postauksessa oli pientä sekoilua. Ajattelin että sarjassa on 14 joukkuetta. Jostain syystä luulin, että Porin FC Jazz on tässä lohkossa. Ehkä se oli pahaa unta.