maanantai 28. toukokuuta 2018

Back where we belongJippo - PePo 1-1. Kauden ensimmäinen peli keskuskentällä. Mehtimäen tekonurmi on ihan kiva paikka sään suosiessa, ja Jippo pärjäsi siellä hyvin. Kuitenkin oli hienoa päästä oikealle kotikentälle jo tässä ottelussa. Ihan ok peli ja ihan ok tulos. Loukkaantumistilanteeseen nähden tasapeli on tyydyttävä tulos. Timo Tahvanaisen loukkaantuminen ensimmäisen jakson lopulla harmitti, mutta muut pelaajat pystyivät paikkaamaan riittävällä tavalla. Jipon maalin teki Miko Mäkirinne.

Toinen jakso oli kieltämättä pitkä. Jipolla oli yksi hyvä kulmapotku ja pari vaparia, joista olisi pienellä tuurilla voinut tulla maali. Muutoin jakso meni paljolti puolustustaisteluksi. PePo tasoitti kulmapotkusta 73 minuutin kohdalla, joten voidaan sanoa, että Jipon voitto ei ollut kovin kaukana. Toisaalta otan maalin mieluummin tuossa vaiheessa kuin 90. minuutilla.

Viime kaudella ensimmäinen keskuskentän peli FC Vaajakoskea vastaan päättyi samoihin lukemiin 1-1. Jollain tavalla saman tyyppinen peli kuin tämä. Kun ajatellaan kaikkia näitä vuosia, niin tämä oli melko tyypillinen Jipon peli. Tasainen ja vähämaalinen. Kolmosessa maaleja tuli toki yleensä enemmän.

Kuuden kierroksen jälkeen Jipolla on kaksi voittoa, kolme tasapeliä ja yksi tappio. Sarjanousijalle saldo on oikein hyvä. Totta kai Jipolla voisi olla yksi voitto enemmän. Loukkaantumiset ovat osaltaan vaikeuttaneet alkukautta. Ennen juhannusta olisi hyvä saada pari voittoa, mutta ei siitä kannata suuria paineita ottaa.

Jippo on nyt tehnyt kolmessa ottelussa peräkkäin yhden maalin. Hyvä puoli siinä on se, että ei olla jääty nollille, mutta huonoa se, että toista maalia ei ole saatu tehtyä. PePoa vastaan sivussa oli kolme hyökkääjää. Joka tapauksessa Jippo on tehnyt vähintään yhden maalin kaikissa kuudessa ottelussa.

Faniryhmä oli nyt vähän totuttua hiljaisempi. Etelässä asuvien kannattajien puuttuminen riveistä vaikutti varmasti osaltaan tähän. Joskus kannustamisen voi ottaa vähän rauhallisemmin. Tästä voi olla tietysti eri mieltä. Käytös oli parempaa kuin viimeksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti