perjantai 13. huhtikuuta 2018

Saturday is alright
Jippo voitti harjoituspelissä ansaitusti 2-0 PK-37:n Iisalmesta. Kenttäpeli oli alussa melko tasaista, mutta kyllä
Jipolla oli paremmat paikat. Timo Tahvanainen pelasi ensimmäisen kotipelinsä Jipon paidassa moneen vuoteen. Olikohan viime kerta kaudella 2010?

Edellisessä bloggauksessani esittämäni Jorma Karttusen lainaus oli virheellinen. Kauden 2015 kausijulkaisussa ei ole sellaista lausetta. Ei pitäisi luottaa omaan muistiinsa ihan niin paljon. Silloisen strategian mukaan Ykkösessä oli tavoitteena olla jo tällä kaudella 2018. Tavoitteita pitää olla, vaikka niitä ei aina saavutetakaan. Mainitsemani sitaatti on saattanut olla jossakin muualla joskus myöhemmin. En tiedä. Joka tapauksessa paljon onnea Jorma Karttunen 60 vuotta! If you wanna feel groovy give the doctor a call!

Virallinen linja on nykyisin varmaan se, että Kakkonen on Jipolle ihan sopiva sarja, mutta mitään nousukieltoakaan ei ole olemassa. Ihan luottavaisin mielin tässä voi lähteä sarjaan. Mitään kiirettä ei periaatteessa ole. Siinä on monta peliä aikaa tehdä tulosta. Hyvä alku kauteen on tietysti toivottavaa. Ihan jo fiiliksen kannalta.

Voisin kysyä itseltäni: "Montako vuotta aiot vielä kävellä tuonne kentän laidalle?" Mennään peli kerrallaan. Kevät on hyvää aikaa jalkapalloilulle.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti