maanantai 7. heinäkuuta 2014

Me Pate, sing in Popeda

Viimeisin tulos: Jippo - Ilves 0-2 (0-0). Ensimmäinen jakso oli puolustustaistelua. Paremmalla viimeistelyllä Ilves olisi tehnyt pari maalia. Jipolta puolestaan Byass laukoi kerran yli ja kerran ohi. Toista jaksoa oli pelattu kymmenen minuuttia, kun Ilves meni johtoon. Jippo ei saanut purettua painetta rankkarialueella, vaan pallo niitattiin maaliin. Vähän ajan kuluttua Ilves tuplasi johtonsa. Maali meni minulta vähän ohi. Video ilmaantuu varmaankin nettiin myöhemmin. Katsokaa siitä. Toni Tahvanaisella ja Petteri Rönköllä oli vielä paikat kavennukseen. Ilves voitti ansaitusti. Jos Jippo olisi saanut avausjaksolla maalin pelitapahtumien vastaisesti, niin sitten olisi ehkä ollut saumat taistella yhdestä pisteestä.

Jippo sai pisteitä kolmesta aiemmasta ottelusta: kaksi voittoa ja tasapeli. Se antaa uskoa siihen, että hyviä tuloksia voi tulla jatkossakin. Mitkä joukkueet ovat syksyllä iskussa, sitä ei tiedä vielä kukaan.

Rednecksien maine junttimaisena faniryhmänä vahvistuu entisestään. Se ei ole välttämättä huono asia.