maanantai 21. heinäkuuta 2014

Jippo - JJK ja sen jälkeen

Jipolla oli torstai-iltana peli Helsingissä ja heti sunnuntaina kotipeli vastassa JJK. Tämä ei mahdollista kovin hyvää valmistautumista. Miksi Ykkönen on pakattu niin tiiviisti viiteen kuukauteen? Jipon kapea materiaali ei meinaa moista kestää. Johannes Mononen puuttui nyt ja hän on meille tärkeä pelaaja.

JJK voitti 2-3. Ensimmäiseen maaliin johtanut rankkari näytti ainakin livenä melko heppoisesti tuomitulta. Tuskin jaksan tilannetta enää videolta hirveästi kelailla, joten eipä siitä sen enempää. Toni Tahvanaisen tasoitusmaali oli hieno laukaus aivan oikeaan alakulmaan. JJK teki sen jälkeen kaksi maalia. Kieltämättä JJK:lla oli taitoa hyökkäyspäässä. Ehkä Jipolla jo vähän jalka painoi? Petteri Rönkkö kavensi vielä pilkulta tarkalla laukauksella.

Seuraavaksi tulevat vastaan Haka ja KTP. On selvää, että nuo ovat todella vaikeita otteluita. Näiden kahden pelin jälkeen alkaa kauden loppusuora, jossa ratkaisut tapahtuvat. Loppukaudella parilla-kolmella voitolla pysyy ihan hyvin mukana putoamistaistelussa. Mitään mahdottomia ei siis vaadita.

1 kommentti: