lauantai 29. maaliskuuta 2014

Perjantai-ilta Joensuussa

 
Aurinko laski ennen peliä. Alkamisaika 19.30. Nollakeli. Tyyntä.

Jippo voitti kuopiolaisen SC Kufu-98:n maalein 3-0. Edellinen kohtaaminen Kuopiossa päättyi Kufun 4-1 voittoon.

Ottelun alussa Kufu piti enemmän palloa. Jipon ensimmäinen tilanne oli Toni Tahvanaisen kaukolaukaus kahdeksan minuutin kohdalla. Muutama minuutti myöhemmin Jippo siirtyi johtoon. Miles Byass keskitti hyvin oikealta laidalta ja Immo Eronen puski tarkasti varsin vapaasta paikasta. Johtomaalinsa jälkeen kotijoukkue alkoi viedä peliä. Noin 24 minuutin kohdalla Jipon pelaaja (Juuso Aalto?) kampattiin rankkarialueella. Sitä seuranneen pilkun laukoi Petteri Rönkkö vasempaan alakulmaan. Maalivahti aavisti oikein, mutta ei ennättänyt torjua.

Jussi Nevalainen debytoi Jipon maalilla. Kufun yritykset menivät yleensä ohi maalin, eikä Nevalainen joutunut venymään. Toisella jaksolla hän joutui vaihtoon saatuaan iskun yhteentörmäyksessä.

Toinen jakso oli pitkään melko mitäänsanomatonta keskialueen pelaamista. Loppupuolella alkoi taas tapahtua. Toni Tahvanainen pääsi yksi vastaan yksi tilanteeseen pakkia vastaan ja laukoi pallon maaliin estely-yrityksistä huolimatta (noin 70 min). Myös Miles Byassilla oli pari paikkaa. Lopussa Kufun kavennus oli hyvin lähellä. Nathan Stockie torjui. Kufu osui vielä yläristikkoon, joten onnikin oli Jipon puolella.

Jippo pelasi tasapainoisesti ja hyvällä asenteella. Odotin että Kufu saisi luotua enemmän painetta Jipon puolustukselle, mutta ei tällä kertaa.

Ottelua oli seuraamassa Tarmo Koivuranta. Hän kertoi, että ei pelaa enää. Aikoo viihtyä jatkossa katsomon puolella. Hieno pelaajaura päättyi syksyllä 33-vuotiaana.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti