sunnuntai 25. elokuuta 2013

Jippo voitti taasJippo voitti hyvällä esityksellä AC Oulun 2-0 (0-0) ensimmäisessä ottelussaan Mehtimäen uudella tekonurmella. Olosuhteet ovat paremmat kuin Koillispuiston kentällä. Syy tekonurmella pelaamiseen on se, että keskuskentän nurmi uusitaan nyt. Viimeksi se on uusittu kymmenen vuotta sitten.

Ottelun alussa pallonhallinta oli Oululla, mutta he eivät saaneet mitään kovin vaarallista aikaan. Ensimmäisellä jaksolla paikat olivat melko vähissä molemmilla, mikä enteili vähämaalista peliä. Jakson lopulla Jipolla oli pari mainiota paikkaa. Petteri Rönkön laukaus meni vain vähän oikean alanurkan ohi.

Toisen puoliajan alussa Jippo meni johtoon. Loukkaantumisen jälkeen kentälle palannut ja vasemmalla laidalla pelannut Immo Eronen pääsi irti, ja nosti pallon hienosti maalivahdin yli maaliin. Se oli kaunis maali. Syötön antoi Kooteepeestä lainalle tullut Saku Kvist. Jipon 2-0 osuman teki läpiajoon spurtannut Toni Tahvanainen alanurkkavedolla noin 70 minuutin kohdalla. AC Oulun paikat olivat melko vähissä ja ne olivat lähinnä erikoistilanteita. Lassi Hurskainen venytti yhden kerran alanurkasta ja torjui pallon päädystä ulos. Jipolta puuttui pelistä pelikiellossa ollut Tarmo Koivuranta ja loukkaantunut Jens Harju.

Pienehkö katsomo oli täynnä ja tunnelma hyvä. Hieno loppukesän päivä. Lauantaina Joensuussa pelatut ottelut päättyivät suotuisasti: JoPS - Huima 3-1, Jippo - AC Oulu 2-0, FC Hertta - JäPS 2-0.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti