maanantai 24. kesäkuuta 2013

Kadonnutta maalia etsimässä

Jippo hävisi Kooteepeelle 0-1 sinänsä hyvästä yrityksestä huolimatta. Ensimmäisellä jaksolla Teemu Hallikainen laukoi ylärimaan ja muutama minuutti ennen ottelun päättymistä Samu Suoraniemi laukoi vaparista ylärimaan. Alkupuolella Santeri Sjöblomin veto oli lähellä mennä maaliin, mutta pakki sai viime hetkellä peitettyä. Näytti siltä, että maalivahti oli jo lähdössä toiseen suuntaan. Paikkoja siis oli. Jonkinlainen apina tuntuu olevan selässä varsinkin kotikentällä. Kooteepeen maali tuli Camaran unelmavedolla kaukaa vasempaan alakulmaan. Tuollaisia maaleja ei kovin usein näe. Lisäksi vierasjoukkueella oli yksi tolppa ja yksi niukka ohilaukaus. Pitkään vajaalla pelannut Kootepee ei ymmärrettävästi saanut kovin monta tilannetta, varsinkaan toisella jaksolla. Jipollakin avauspuoliaika oli pirteämpi kuin toinen, jollon peli meni junnaavaksi.

Jipon pelaajat ovat tietääkseni siviilissä ihan rentoja tyyppejä. En usko, että he jäävät tappioita pitkäksi aikaa murehtimaan. Ei pidäkään jäädä. Juha Malinen kommentoi iltapäivälehdessä viime viikolla: "Sarjataulukot ovat amatöörejä ja faneja varten. Ammattilaiset keskittyvät aina seuraavaan otteluun." Siinäpä ohjetta Jipollekin. :)

Faniryhmä oli harvalukuinen ja vaisu. Ei pelejä juhannuksen jälkeiselle maanantaille, kiitos.