lauantai 24. lokakuuta 2020

Jippo beats Kemi City


 

Jippo voitti Kemi City FC:n 2-0. Jippo oli saada otteluun todellisen salama-alun kun Jere Kähkösen kaukaa lähtenyt laukaus meni vain vähän tyhjillään olleen maalin ohi. Maalivahti oli tullut alueen ulkopuolelle pystysyöttöä vastaan ja Kähkönen ehti ensimmäisenä palloon. Muuten ottelun alku oli melko tasaista peliä. Jipon puolustukselle sattui yksi pieni sekaannus josta Kemi meinasi päästä rankaisemaan. Jippo meni puolen tunnin kohdalla johtoon kun Risto Kahelinin tarkka laukaus painui oikeaan alakulmaan. Kemillä oli yksi hyvä vapaapotku jonka Jirko Sorsa torjui vasemmasta alakulmasta kulmapotkuksi.

Peli pysyi pitkään melko tiukkana Jipon johtaessa yhdellä maalilla. Jippo hallitsi kyllä kenttätapahtumia hienokseltaan eikä Kemillä ollut juurikaan maalipaikkoja. Pari ihan hyvää Kemin kaukolaukausta meni ohi tai yli maalin. Antti Åke joutui jättämään kentän loukattuaan selkäänsä hyökkäyspään maalinedustan hässäkässä. Tilalle tuli Tolonen joka pystyi paikkaamaan ihan hyvin. Åke vaikutti pelin jälkeen ihan hyvävointiselta mutta saadun tällin vaikutusta tuleviin peleihin ei vielä tiedetä. Loppupuolella Kemi meinasi vielä saada otetta keskikentällä. Joona Hiltusen puskumaali läheltä Risto Kahelinin keskityksestä ratkaisi käytännössä pelin. Kentällä nähtiin ajoittain koviakin otteita.

Jippo selvitti tämän ottelun ihan hyvin. Sarjan voitto on lähellä kun kaksi peliä on jäljellä. Sää oli hyvä lokakuun lopun ajankohtaan nähden.

Try to have some fun no matter what you do.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti